Katie Price är övertygad om att hon kommer att dö i en bilolycka. Foto: Keith Mayhew/Landmark Media
Katie Price är övertygad om att hon kommer att dö i en bilolycka.  Foto: Keith Mayhew/Landmark Media

Katie Price: "Jag kommer att dö i en bilkrasch"

Publicerad
Uppdaterad
Dokusåpastjärnan och glamourmodellen Katie "Jordan" Price, 32, vet redan hur hon kommer att lämna livet på jorden.
- Jag vet att jag kommer att dö i en bilkrasch, säger hon till Dailymail.
Anledningen är att Jordan helt enkelt känner sig så jagad av paparazzifotografer att hon ofta måste smyga ut och in i sitt hus.
- När jag är i bilen så försöker de omringa mig. Jag kommer helt enkelt till hundra procent att dö i en bilkrasch.

Lärt en läxa

Stjärnan säger dock att hon får skylla sig själv till viss del, eftersom hon och ex-maken Peter André, 37, var så offentliga i media.
- Kamerorna var där hela tiden, i allt vi gjorde. Till exempel på min födelsedag så filmade de eller fotade för Ok!, säger glamourmodellen som ändå tycker att hon har lärt sig en läxa.
Anledningen till att hon spelade in dokusåpan tillsammans med nuvarande maken Alex Reid, 35, bortförklarar hon med att syftet var att fullfölja ett kontrakt med en tv-kanal.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag