Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Katie Holmes vill inte bli som Kidman

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Mellan år 1990 och 2001 var Tom Cruise gift med Nicole Kidman. En skilsmässa som Katie Holmes har dragit lärdomar av inför sin brytning med Cruise.
Foto: MICHEL EULER / PACIFICCOASTNEWS.COM

Katie har läst på om makens skilsmässa med Nicole Kidman.

Och dragit en slutsats: Katie vill inte låta Tom Cruise få kontrollen över dotterns liv, skriver Radaronline.

– Hon är beredd att möta Tom i rätten, säger en källa till nyhetssajten.

Katie Holmes ansöker om ensam vårdnad av dottern Suri Cruise för att rädda dottern från scientologin.

Enligt Radaronline har Katie läst på – och lärt sig av hur det slutade för Nicole Kidman efter hennes skilsmässa med Tom Cruise 2001.

Kallar henne inte för mamma

Nicole berättade själv i en intervju med brittiska GMTV att de två barnen hon och Tom har tillsammans, Connor och Bella, kallar henne för Nicole. Inte för mamma.

– Connor och Bella levde med sin pappa och Katie. De står inte alls nära Nicole, och Katie har bestämt sig för att hon inte vill vara utanför Suris liv, säger en källa till Radaronline.

"Kommer inte vika sig"

Utan mamma Nicole växte både Bella och Connor upp med Tom Cruise – och har under åren stått nära Scientologkyrkan. Enligt Radaronline inser Katie att hon inte kan vara lika frånvarande som Toms ex-fru om hon vill rädda Suri från scientologin.

– Hon är beredd att möta Tom i rätten. Katie kommer inte att vika sig, och hon är beredd att göra vad som krävs för att få uppfostra Suri själv, säger källan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.