Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Katie Holmes fann stöd hos Kidman

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Tom Cruises ex-fru Nicole Kidman ska under en längre tid ha hjälpt Holmes med skilsmässan.
Foto: STELLA / AP

Inför skilsmässan fick Katie hjälp – av en som också har brutit upp med Tom Cruise.

Hans ex-fru Nicole Kidman ska under flera veckor har stöttat Katie inför splittringen, skriver US Weekly.

– Nicole erbjöd Katie stöd och hjälp, säger en källa till tidningen.

Katie Holmes har inte varit ensam i sin planering inför den omfattande skilsmässan med Tom Cruise.

Under en längre tid har hon fått stöd från en person som gått igenom precis samma sak som Katie gör just nu: Cruises ex-fru Nicole Kidman, skriver US Weekly.

– De har pratat med varandra under de senaste veckorna. Nicole har stöttat Katie och sagt att hon varit med om samma sak, säger en källa till US Weekly.

Tappade kontakten med barnen

Kidman och Cruise har två barn tillsammans. Isabella, 19, och Connor, 17. Men efter att deras föräldrar splittrades 2001 har Kidmans relation med barnen försämrats avsevärt. Både Isabella och Connor valde att bo hos Tom. Och båda har under en tid också varit engagerade i scientologin.

Enligt Radaronline var det precis vad Katie var rädd för inför sin splittring med Cruise. Att tappa kontakten med dottern Suri.´

Men den senaste tiden tycks Holmes klara sig bättre än någonsin som vårdnadshavare till dottern. Bara i går ägnade mor och dotter en heldag tillsammans på Central Parks Zoo i New York.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.