När Katherine Heigl klev upp på scenen på Showest-galan i Las Vegas för att ta emot priset som bästa kvinnliga stjärna sprack plötsligt hennes röda festklänning av Donna Karen. Foto: Steve Marcus
När Katherine Heigl klev upp på scenen på Showest-galan i Las Vegas för att ta emot priset som bästa kvinnliga stjärna sprack plötsligt hennes röda festklänning av Donna Karen. Foto: Steve Marcus

Katherine Heigls klänning sprack i tacktalet

Publicerad
Uppdaterad
Vilken supermiss!
Mitt i tacktalet på filmgalan spricker Katherine Heigls röda festklänning.

Prisutdelningen blev inte riktigt som Katherine Heigl hade tänkt sig.
När den 31-åriga skådespelerskan klev upp på scenen på Showest-galan i Las Vegas för att ta emot priset som bästa kvinnliga stjärna sprack plötsligt hennes röda festklänning av Donna Karen.
Axelbandet som skulle hålla klänningen på plats gick bara av.
Tack vare programledaren Billy Bush's insats kunde stjärnan fortsätta sitt tal, skriver tidningen Us Magazine.
Billy Bush twittrade sedan också om sin snabba utryckning på scen: "Jag höll ihop hennes klänning medan hon höll sitt tal."
Enligt Us Magazine lagade sedan skådespelerskan klänningen provosoriskt med en säkerhetsnål för fotograferingen efteråt.

Kolla in bilderna i bildspecialet till höger.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag