Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kändismännens heta sexäventyr – vilda stunderna

Ett mörkt förflutet och en djurisk sexakt som gick över styr. 

– Vår regissör ville att vår sexscen skulle vara riktigt brutal, har Hollywoodsvensken Alexander Skarsgård tidigare sagt till Closer Magazine enligt Mirror. 

Här är kändismännens heta sexäventyr. 

Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN/ NTB SCANPIX
Foto: SUPPLIED BY LMK / SUPPLIED BY LMK/IBL LANDMARK MEDIA LTD
Foto: SPLASH NEWS/PARAMOUNT PICTURES / SPLASH NEWS/PARAMOUNT PICTURES/I SPLASH NEWS
Foto: BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE

Brad Pitt – intima stunden stel och pinsam

Brad Pitt, 55, och Angelina Jolie, 43, var ett av nöjesvärldens hetaste par men efter 12 år tillsammans gick paret skilda vägar. Ett av de rykten som cirkulerade om anledningen till skilsmässan 2016 var att Brad Pitt hade haft en otrohetsaffär med sin motspelerska från filmen "Allied", Marion Cotillard, 43 – något som hon senare avfärdade på Instagram. 

Något som däremot står klart är att skådespelarna delade en het stund tillsammans framför kameran i en bil under en sandstorm – en kärleksakt som var koreograferad ut i minsta rörelse. Marion Cotillard beskrev den heta stunden som pinsam och stel under en presskonferens för filmen.  

– Vi skrattade för att vi var tvungna att få ut det eftersom att det var så konstigt. Så vi fick den här tiden då vi kunde titta på varandra och säga "okej, det här är så konstigt". Och sen kastade vi oss in och jag satte mig över honom och sen skulle vi kyssas. 

 

 

Foto: PHOTOSHOT / STELLA PICTURES PHOTOSHOT
Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES
Foto: LIONEL HAHN / STELLA PICTURES ABACAUSA.COM

George Clooney – har haft ett mörkt förflutet

Länge ansågs George Clooney, 57, vara en av de hetaste ungkarlarna i Hollywood – men nu har Amal Clooney, 40, lyckats sätta tassarna i honom. 2014 gifte de sig och har i dag två barn tillsammans. 

Men den världskända skådespelaren har inte bara varit känd som en het ungkarl, han är också känd för sitt politiska engagemang. Hans namn diskuteras med jämna mellanrum som en möjlig politisk kandidat för det demokratiska partiet i USA. 

Men George Clooney är säker på att han inte skulle klara sig igenom nålsögat vid ett val, har Expressen tidigare rapporterat.  

– Jag har inte levt mitt liv på rätt sätt för att kunna bli en politiker, har han tidigare sagt i en intervju med Newsweek. 

– Jag har haft sex med för många tjejer och tagit för mycket droger. Och det är sanningen.

 

 

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: UFFE RINGBLOM/EPS / STELLA PICTURES EYEWITNESS PICTURES SWEDEN

Ernst Kirchsteiger – avslöjar sina bästa sextips

Folkkära programledaren Ernst Kirchsteiger, 61 är mer kär än någonsin i sin fru Ulla Kirchsteiger, 61. De träffades när TV4-profilen var 17 år och har hängt ihop sedan dess. 2012 släppte Ernst Kirchsteiger boken ”Lyckan i det lilla” där han avslöjade hur paret håller attraktionen vid liv – och så gav han sina bästa sextips.

”Se på varann, nosa på varann, smaka på varann, känn på varann. Vi har ett enormt register, vi är som instrument, och kan med väldigt små medel synliggöra eller förklara vilka vi är utan att säga ett ord”, skrev han där bland annat, enligt Hänt. 

Även luktsinnet är viktigt menar han. 

"Dofta. Snosa. Dra in din älskades lukt. Min fru luktar tvål och såpa – så gott! Det luktar Ulla och jag blir glad och uppfylld av det. Dela era doftminnen. Gå ut i trädgården och fyll lungorna.” 

Ett fårskinn är inte heller en dum idé enligt den folkkära profilen. 

”Ta i varandra. Pussas och kramas. Om och om igen. Var generös med kroppskontakt. Ta in omgivningen. Känn yta och struktur. Lägg handen på en marmorplatta eller umgås med ett fårskinn”, fortsätter han i boken. 

 

 

Foto: JONATHAN OLLEY / JONATHAN OLLEY
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES PLANET PHOTOS
Foto: JONATHAN OLLEY / JONATHAN OLLEY
Foto: LOUD & CLEAR / STELLA PICTURES LOUD & CLEAR
Protes eller på riktigt? Foto: HBO

Alexander Skarsgård – blev nedslagen under akten 

Vår svenska Hollywoodhunk Alexander Skarsgård, 42, gör verkligen succé "over there" – och under sin tid i USA har han slängt kläderna många gånger framför kameran. 

Just nu är han aktuell i "The little drummer girl", innan dess har vi sett honom i bland annat "True blood" och som huvudrollen i "The Legend of Tarzan" från 2016. 

Alexander Skarsgårds kemi med Margot Robbie, 28, som spelar Jane, fullkomligt sprakar i den filmen. Faktum är att sexscenerna i filmen gick ännu vildare till än vad som syns på filmduken. 

– Även om jag slåss mot apor i filmen, så lyckades jag bara dra på mig en enda skada under inspelningen och den kom från sexscenen med Margot. Hon slog mig, har Skarsgård tidigare sagt till Closer Magazine enligt Mirror. 

Enligt den 39-årige svensken ska regissören David Yates ha krävt att sexscenerna i filmen skulle bli "vilda och djuriska".

– Vår regissör ville att vår sexscen skulle vara riktigt brutal, så han stod bakom kameran och ropade saker som "Slå honom hårdare, kom igen!", sa Alexander Skarsgård och fortsatte:

– Han hetsade oss och ville att det skulle vara väldigt djuriskt, så Margot slog ner mig.

Hollywoodsvensken skapade också rubriker när han förra året i serien "Big little lies" visade sin enorma penis inför motskådespelaren Nicole Kidman. Spekulationerna gick då varma om det var hans egen stolthet han visade upp, eller om det i själva verkat var en protes. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.