Kändiskvinnorna berättar om sina sexhemligheter

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Lena Philipsson.
Foto: ROBBAN ANDERSSON / XP / TT / EXPRESSEN TT NYHETSBYRÅN
Lena Philipsson.
Foto: VILHELM STOKSTAD/TT / TT NYHETSBYRÅN
Agneta Sjödin.
Foto: /IBL / /IBL
Agneta Sjödin och Martin Lamprecht.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Laila Bagge.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Laila Bagge.
Foto: OLLE SPORRONG
Pernilla Wahlgren.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Malin Berghagen.
Foto: /IBL / /IBL
1 / 9

Flera av våra svenska kändiskvinnor räds inte orden när det kommer till sex. 

Här är deras hetaste sexhemligheter. 

– Jag har fortfarande lust, vilket är en härlig känsla, har Agneta Sjödin tidigare sagt till magasinet Tara. 

Lena Philipsson 

En av våra mest kända svenska sångerskor, Lena Philipsson, 52, är ingen blyg viol när det kommer till att bjuda på hemligheter om sitt kärleksliv. I sin hyllade show "Jag är ingen älskling" kastade hon kängor åt sina ex och kallade bland annat Per Holknekt för "en dålig affär". 

Sångerskan har också avslöjat en och en annan sexhemlighet. 

– Jag har aldrig hämtat hem någon från krogen som jag inte känner till, har hon tidigare sagt till Aftonbladet. 

Lena Ph skojar också ganska friskt om sex på sina sociala medier. 2016 delade hon med sig av en upprörande nyhet om en pensionär som tvingats sälja telefonsex för att klara av ekonomin. 

"Nej det är inte jag, Många har hört av sig men nej", skämtade hon då. 

Lena Philipsson.
Foto: /IBL / /IBL

Agneta Sjödin

Agneta Sjödin, 51, har varit öppen med att hon nyligen kommit in i klimakteriet och att det har varit tufft. Hon avslöjade även då sin sexhemlighet: 

– Östrogenet blev min räddning. Nu känner jag mig som mig själv igen. Det sägs att lusten ska minska när man kommer in i klimakteriet, men det hjälper mot torra slemhinnor. Och jag har fortfarande lust, vilket är en härlig känsla, sa hon då till Tara. 

Agneta Sjödin är aktuell med boken "Drömdagboken".

Foto: /IBL / /IBL

Malin Berghagen 

Hälsoprofilen Malin Berghagen, 52, är inte heller av den blyga sorten. Förra året berättade hon på sin blogg att hon hade gått in i klimakteriet – och att sexet är bättre än någonsin.

"Kanske är det känslan av frihet att inte bli gravid. Eller att jag känner mig tryggare i sängen eller att jag äger min tid, kropp och handlingar", skrev hon då. 

Berghagen är just nu upp-över-öronen-kär i sin pojkvän Martin Charlton. I höstas när de var på kommunikationskurs berättade hon om deras lite ovanliga förbud. 

"Idag var vi alla par som sagt lediga från kursen men fick som hemläxa att inte ligga på 24 tim. Bara hångla, kramas, kela och ge varandra komplimanger", skrev hon på sin Instagram. 

https://www.instagram.com/p/BnoakVnFtI4/?utm_source=ig_web_copy_link

Laila Bagge

"Laila-land"-profilen Laila Bagge, 45, kilar sedan flera år stadigt med Korosh Kananian, 28. 2017 avslöjade hon nämligen i "Rix Morronzoo" hur många hon har legat med i sitt liv. 

– Det är ju ingen som kommer att tro på det men jag är ju en förhållande-tjej, så jag har bara haft långa förhållanden, sa hon då och fortsatte: 

– Jag har inget att skämmas över, det är under tio personer.

Korosh Kananian och Laila Bagge har inte heller varit hemliga med att de kämpar för att kunna få ett barn tillsammans. 

Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren, 50, tillhör en av Sveriges mest kända familjer – och hennes barn Bianca Ingrosso, 23, och Benjamin Ingrosso, 21, verkar gilla att prata om vad som försiggår hemma hos familjen Wahlgren. 

Nyligen berättade Benjamin att Pernilla har kommit på Bianca och hennes pojkvän Phillipe Cohen, 24, mitt under en sexakt. Sen avslöjar han också att även han har råkat ut för en pinsam sak. 

– Jag har sett mamma när hon har sex, det var ännu mer dark, berättade han i podcasten "Alice och Bianca: Har du sagt A får du säga B". 

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.