Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kändisarna som har blivit omtalade för sina sexfilmer

Dagens tre största nöjesnyheter.
Sylvester Stallone ska ha fått cirka 2000 kronor för en två dagar lång inspelning av en mjukporrfilm.Foto: M. NEVEUX / ALL OVER PRESS SHOOTING STAR
”Det har hänt”, svarade Bianca på en rak fråga om hon brukade filma sig själv mycket under samlag.
Regina Lund och Themba Tainton i ”Kärlekens språk”.Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Läckte Kim Kardashian sin sexfilm med flit, hade Regina Lunds sex på riktigt framför kameran och var ”Mini me”:s film egentligen satir?

Spekulationerna har varit många när skådespelare, artister och profiler genom åren tagit steget bortom ordinära nakenscener till något helt klart mer vågat.

Här är kändisarna som på ett eller annat sätt blivit omtalade för sina sexfilmer.

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.