Justin Bieber gav
sig på fotograf

Publicerad

Justin Bieber fick nog när fotografen tog oönskade bilder honom och flickvännen Selena Gomez.

Enligt uppgifter ska popstjärnan ha tagit till knytnävarna och händelsen utreds nu av polisen, skriver TMZ.com.

Kanadensiska popstjärnan Justin Bieber, 18, anklagas för att ha attackerat en fotograf sedan han tagit oönskade bilder av Bieber och hans flickvän Selena Gomez, 19, på en shoppingtur utanför Hollywood. Enligt fotografen ska popstjärnan ha misshandlat honom efter att han tagit bilder på paret utan att fråga.

Den amerikanska nyhetssajten TMZ.com skriver att det var fotografen som larmade polisen efter att ett gräl uppstått mellan honom och Bieber på en parkering i Calabasas utanför Los Angeles. Fotografen ska ha klagat på smärtor i bröstkorgen och han fördes med ambulans till ett sjukhus i närheten där han undersöktes för att sedan åka hem.

Polisen utreder nu ärendet.

Tränade med Mike Tyson

Bara några dagar före det uppmärksammade mötet med fotografen ska Justin Bieber även ha fått boxningstips från boxningslegendaren Mike Tyson, skriver TMZ.com.

Bieber ska tidigare ha uttryckt sin kärlek till boxningen och Tyson förevigade mötet med popstjärnan genom en bild på Twitter: "Trevligt att umgås med Justin Bieber."

EXPRESSEN.SE/TT Spektra

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag