Jon Bon Jovis dotter Stephanie vårdades på sjukhus efter en misstänkt heroinöverdos. Foto: AP/BULLS
Jon Bon Jovis dotter Stephanie vårdades på sjukhus efter en misstänkt heroinöverdos. Foto: AP/BULLS

Jon Bon Jovis dotter Stephanie till sjukhus

Publicerad

Den amerikanska rockartisten Jon Bon Jovi, 50, har drabbats av ett tungt bakslag.

I veckan fördes hans dotter Stephanie, 19, till sjukhus efter en misstänkt heroinöverdos, enligt People.

Enligt tidningen förväntades hon att få lämna sjukhuset på onsdagen.

People skriver också att hon nu riskerar åtal för narkotikainnehav.

19-åriga Stephanie är en av Jon Bon Jovis fyra barn tillsammans med hustrun Dorothea Hurley.

Jon Bon Jovi har, med sitt band som heter just Bon Jovi, sålt över 130 miljoner album sedan starten 1983. Den 24 maj nästa år kommer bandet till Sverige för en konsert på Stockholms stadion.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag