Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jesper Parnevik träffade sin fru av en slump

Jesper Parnevik har varit tillsammans med sin fru i 24 år. Foto: Thomas Engstrom
Jesper Parnevik träffade hustrun Mia av en slump. I dag har de varit
tillsammans i 24 år.
- Vi singlade slant. Jag fick Mia, säger han till Café.
I ur och skur och i framgång och motgång har Mia Parnevik stått vid sin golfspelande makes sida. Men att de överhuvudtaget träffades är en slump. För tidningen Café berättar Jesper, 45, om slantsinglingen som förändrade hans liv.

Förlorade

- Jag hade precis blivit proffs och gick på en nattklubb med Johan Ryström, en annan golfare. Vi såg två tjejer i baren och singlade slant om som skulle få prata med den vi båda var mest intresserad av. Jag förlorade, säger han och berättar att han i stället fick au pairen Mia. Jesper med döttrarna. Foto: Thomas Engström
24 år senare skattar han sig lycklig att "fel" slantsida kom upp. Framgångsreceptet till ett långt och lyckligt äktenskap menar han i hans fall varit deras strävan att hålla ihop familjen så mycket som möjligt trots 200 resdagar om året.

Två miljoner dollar

- Det fick kosta. Mia och jag bestämde oss för att göra det här till vårt äventyr. När det kostade som mest med fyra barn, två barnflickor och caddie med på resorna låg nog brytpunkten kring två miljoner dollar, säger han. Jesper gifte sig med Mia 1994. Foto: PRESSENS BILD

Kassan börjar sina

Numera har Jesper dragit ned på kostnaderna. På grund av en knäckt ryggkota har kassan börjat sina och båten och det enorma huset i Florida är till salu. Men allt ont för något gott med sig, nu kan han äntligen rikta sitt fulla fokus mot familjen.

Träffar barnen

- En av fördelarna med det är att vi kan äta lunch ihop igen. Det har vi knappt kunnat göra på 20 år. Jag har tränat och ätit på klubben.
- Att träffa barnen varje dag är en ren lyx.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!