Jenny Östergrens och Niklas Strömstedts bröllop

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
TV4-profilen Lennart Ekdal, 57, kom till bröllopet med sambon Malin Rääf. "Det är suucé redan från början. 120 festglada människor, kul tilldragelse och så ska jag rocka röven av dem i kväll. Här kryllar det av finsnickrande popgenier som behöver rensa öronen med lite drag", säger Lennar Ekdal som sjöng och spelade gitarr med sitt band Fuskrockarna.
Foto: Sara Strandlund
"Min bröllopspresent är liret. Det är den bästa present man kan få", säger Lennart.
Foto: Tomas Säljén/Eps
TV4-profilen Kristin Kaspersen, 41, hade med sig en stor ljuslykta i bröllopspresent: "De är en perfect match. Jag har känt Niklas längst och Jenny har jag lärt känna genom jobbet. De är fantastiska båda två."
Foto: Sara Strandlund
Artistparet Eva Dahlgren, 51, och Efva Attling, 59, var också på plats på bröllopet. Efva Attling har dessutom designat vigselringarna till sin ex-make Niklas Strömstedt och hans Jenny Östergren.
Foto: Tomas Säljén/Eps
Henric von Zweigbergk och Camilla Bjering.
Foto: Sara Strandlund
Fredrick Federley vigde paret i trädgården.
Foto: Sara Strandlund
Nygifta Andreas Johnson, 41, och frun Lisa Knapp, 38. Deras paket innehöll något för köket - och avslöjade Niklas Strömstedts och Jenny Östergrens förlovning.
Foto: Sara Strandlund
På paketet fanns bilder från nyårsafton då paret bytte ringar på Mariaberget i Stockholm. "Det här kommer att bli en bra fest", säger Andreas Johnson.
Foto: Sara Strandlund
Programledaren Martin Timell, 53, är god vän med både Niklas och Jenny: "Jag hoppas båda säger ha. Jag har känt Niklas jättelänge, vi har rest mycket ihop, och Jenny har jag träffat på jobbet. Det är som handen i handsken, det är så jäkla bra."
Foto: Sara Strandlund
Niklas Strömstedt bar en vit kaptensuniform med tillhörande mössa under vigseln. "Fantastiskt, det var otippat men om jag känner Niklas så var det med glimten i ögat", säger artistkollegan Tomas Ledin.
Foto: Sara Strandlund
Niklas Strömstedts föräldrar Bo, 85, och Margareta, 80, var stolta. "Vi tycker mycket om bruden, brudgummen har vi tyckt om länge. Vi har inte tyckt illa om någon av Niklas fruar men just den här tycker vi särskilt mycket om. Vi känner starkt för Jenny", säger Bo. "Vi är oerhört glada för att vi har fått Jenny och hela hennes familj", säger Margareta.
Foto: Sara Strandlund
Artistkollegan Tomas Ledin, 59, räknade med att slippa uppträda på bröllopet. "Jag är bara här som gäst så det ska bli kul. Jag var med på Niklas svensexa så jag har redan gratulerat honom där. Men vad vi gjorde får du fråga Niklas om".
Foto: Sara Strandlund
1 / 13

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.