Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Isabellas bröllopsbesked med Ica-Ulf

Paul Tilly och Isabella Staberg i Marbella.
Foto: Privat
Paul Tilly.

Isabella Staberg och Paul Tilly har varit ett par sedan i fjol och bor tillsammans i en lyxvåning i kändistäta Marbella.

Nu berättar Staberg om parets framtidsplaner och om hur hennes drömbröllop ser ut.

– Jag har planerat mitt bröllop sen jag var fem, säger Isabella Staberg.

Isabella Staberg, 26, träffade sin nuvarande sambo Ica-profilen Paul Tilly, 45, en utekväll i Malmö. 

Några månader senare fick hon ett jobberbjudande i Spanien och Paul Tilly valde att flytta med henne. 

Paret har bott på den lyxiga semesterorten, Marbella, sedan december i fjol. 

Nu berättar Isabella Staberg att paret går försiktigt fram i förhållandet och menar att det är ett stort kliv att ha blivit sambo. 

– Paul är lite svår då han till exempel inte har bott tillsammans med någon innan, så bara detta är ett väldigt stort steg. Man ska inte pusha honom heller utan ta honom lite som han kommer. Skulle jag säga "ska vi inte ta och gifta oss", så tror jag han skulle springa eller tro att jag skämtar, säger hon.

Vidare säger Isabella Staberg att förhållandet fortfarande är relativt nytt och att de tar ett steg i taget. 

– Jag vet ju hur han är och jag kan inte förvänta mig någonting heller för vi har inte varit tillsammans länge. Jag vet inte vad jag vill och han vet inte vad han vill, men just nu funkar det jättebra. Självklart hoppas vi att det ska hålla och har flyttat in tillsammans och gör ett hem som är för oss. 

Paul Tilly och Isabella Staberg.
Foto: Privat

Berättar om drömbröllopet: "Litet och påkostat"

Även om paret inte har några planer för bröllop i nuläget har Isabella Staberg planerat sitt drömbröllop sedan barnsben.

– Jag har planerat mitt bröllop sen jag var fem. Men jag måste nog gifta mig sju gånger för jag har hittat sju fina klänningar, säger Isabella Staberg och skrattar till. 

– Jag vill att det ska vara litet och inte i en kyrka. Festen ska vara utomhus, kanske vigsel också men det beror på vädret. Jag har en hel bild över hur det ska vara. Jag vill inte ha något stort bröllop. Det ska i stället vara litet och påkostat. 

Isabella Staberg drömmer om ett bröllop utomlands och hon vill att gästerna ska få en minnesvärd upplevelse, och de små detaljerna är viktiga. 

– Speciellt maten. Alla ska bli mätta och glada, och ha kul. Ingen ska känna att de ska tacka nej för de inte har råd att åka. Jag vill påkosta allt, det ska bara behöva packa en resväska och åka. 

Isabella Staberg är mitt uppe i karriären som mäklare där hon säljer exklusiva bostäder i Marbella och hon berättar att paret inte har några planer för barn i nuläget. 

– Inte nu. Just nu är det bara karriär. Sen kommer det om det kommer. Vi har precis åkt hit och det är ett nytt förhållande. Vi har inte haft några sådana diskussioner utan tar dagen lite som den kommer.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.