Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Foto: Roger Schederin
Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Foto: Roger Schederin

Isabella Löwengrip utreds nu för adhd

Publicerad

Efter att länge ha känt sig rastlös och okoncentrerad, bestämde sig Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 21, för att söka sig till läkare. Nu utreds ifall entreprenören har adhd.

– Jag har aldrig i mitt liv kommit ner i varv, säger hon.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 21, utreds för adhd. Blondinbella har länge haft svårt att sitta still och känt sig okoncentrerad när hon deltagit i längre möten.

"Jag har aldrig i mitt liv riktigt kommit ner i varv, jag är alltid i gång och det börjar bli jobbigt. Det gick ut över skolan när jag var yngre och i dag är det svårt att sitta med på långa möten eller kolla på en film med min kille", skriver hon i sin blogg.

Besökt läkare

Entreprenören har besökt flera olika läkare för att få svar på varför hon känner sig rastlös.

"Nu lutar det åt att det kanske är adhd men inget är klart än. Om det skulle vara så vore det skönt att få hjälp att 'stänga av min energi' ibland. Återkommer om hur det går i utredningen", skriver hon.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag