Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Iggy Azalea om galans snippslip: Min rumpa...

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
På söndagens MTV-gala hade Iggy Azalea på sig en klänning med två midjehöga slitsar, som på vissa bilder såg ut att blotta delar av hennes kön.
Foto: Doug Peters
Iggy Azalea visar upp den omtalade klänningen.
Foto: Rene Rossignaud
På Instagram slår Iggy Azalea tillbaka mot kritikerna: "Om du tror att det här är delar av mina blygdläppar så har du fel", skriver hon bland annat.
Foto: Rene Rossignaud
Iggy Azalea släppte förra året debutalbumet "Glory".
Foto: Ian Gavan
Iggy Azalea stod även på scen med Robin Thicke på MTV-galan.
Foto: Gareth Cattermole

Den höga slitsen kallades årets kläddmiss.

Men rapparen Iggy Azalea slår tillbaka mot kritikerna.

"Om du tror att det här är delar av mina blygdläppar så har du fel. Och ja, jag lägger upp den här bilden bara för att ni ska veta att jag inte bryr mig ett skit om en bikinilinje", skriver hon på Instagram.

Under söndagens MTV Europe music awards glänste Iggy Azalea på röda mattan. Stjärnan hade en svart klänning med två midjehöga slitsar, som på vissa bilder såg ut att blotta delar av hennes kön.

Något som fick omvärlden att undra om hon inte visat lite mer än vad hon avsett, skriver Female First.

"Det är min rumpa"

Men på Instagram försvarar sig rapparen.

Hon lägger upp en bild där en hudfärgad trosa ser ut att ha klättrat lite väl högt upp.

"Om du tror att det här är delar av mina blygdläppar så har du fel. Och ja, jag lägger upp den här bilden bara för att ni ska veta att jag inte bryr mig ett skit om en bikinilinje och den linje som sammanlänkar min röv till mina ben", skriver hon.

Även på Twitter skriver hon roat om bilden, som är tagen ur en vinkel där ett hudveck är misstänkt likt delar av könet.

"Lol! Det där är min rumpa sett framifrån, inte min fi**a!!!! Bahahaha! Jag klistrade fast mina trosor på min fi**a innan jag gick ut. Jag är inte så korkad".

23-åriga rapparen och modellen Iggy Azalea släppte förra året debutalbumet "Glory". Uppföljaren "The new classic" är beräknad till nästa år.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.