Här njuter "Idol"-domaren Simon Cowell, 53, av solen med den 17 år yngre flickvännen Lauren Silverman, 36. Om en dryg månad väntas paret första barn. Foto: Â PacificcoastnewsHär njuter "Idol"-domaren Simon Cowell, 53, av solen med den 17 år yngre flickvännen Lauren Silverman, 36. Om en dryg månad väntas paret första barn. Foto: Â Pacificcoastnews
Här njuter "Idol"-domaren Simon Cowell, 53, av solen med den 17 år yngre flickvännen Lauren Silverman, 36. Om en dryg månad väntas paret första barn. Foto: Â Pacificcoastnews
Foto: Â PacificcoastnewsFoto: Â Pacificcoastnews
 Foto: Â Pacificcoastnews
Foto: Â PacificcoastnewsFoto: Â Pacificcoastnews
 Foto: Â Pacificcoastnews

"Idol"-domaren lyxar i väntan på nytillskottet

Publicerad

Här njuter "Idol"-domaren Simon Cowell, 53, av solen med den 17 år yngre flickvännen Lauren Silverman, 36.

Om en dryg månad väntas paret första barn – samtidigt som Lauren ligger i skilsmässa från en av Cowells vänner.

– Mitt första val är Simon, har programledaren tidigare skämtat om vad sonen ska heta.

På de nytagna bilderna ses "Idol"-kändisen Simon Cowell, 53, njuta av solen ombord på en lyxjacht nära St: Barth, som är en av Karibiens lyxigaste öar.

I slutet av februari väntas Cowells och flickvännen Lauren Silvermans första barn att födas. Men vägen fram till barnets födelse har inte bara varit glamourös och härlig.

En dryg månad kvar

Ett infekterat triangeldrama blev starten på de bådas förhållande, då Lauren ligger i skilsmässa från en av Cowells vänner, vilket självklart inte varit helt enkelt. Men kärleken brukar som känt ofta segra – och nu verkar Cowell och hans flickvän kunna slappna av och njuta av lite ledigt, med bara en dryg månad kvar till förlossning.

På den kändistäta ön har många celebriteter ankrat upp sina lyxyachter bredvid hamnens små fiskebåtar, och paret som går i väntans tider njuter självklart ombord på en exklusiv yacht de med.

Bröllop nära

Och det förmögna paret snålade inte in på lyxen – yachten de ska de ha hyrt, uppges vara värd över 400 miljoner kronor.

Nyligen berättade Simon Cowell om parets - eller rättare sagt sina egna - planer på namn: Simon.

– Min första val är Simon eftersom jag gillar det namnet, berättade Simon Cowell.

Och även ett bröllop kan vara nära för de blivande föräldrarna.

Contact Music har tidigare rapporterat att Cowell ska gifta sig med Lauren Silverman under 2014, och ceremonin ska enligt sajten hållas nära Cowells 87-åriga mors hem i Sussex i England.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag