Valeria Lukyanova har opererat sig till en barbiedocka. Foto: Facebook.com/ValeriaLukyanova
Valeria Lukyanova har opererat sig till en barbiedocka.  Foto: Facebook.com/ValeriaLukyanova

Hon vill vara Barbie: "Jag är på rätt väg"

Publicerad

Hon opererade sig till en barbiedocka.

Nu berättar modellen Valeria Lukyanova, 21, för första gången om sitt omtalade liv.

Så här beskriver hon en typisk dag:

– Efter morgonens massage tillbringar jag tid på internet. Därefter mediterar jag och reser i min astrala kropp, säger Valeria Lukyanova till V magazine.

Hon slog igenom på internet som en barbiekopia. Ryktena om huruvida den superopererade modellen Valeria Lukyanova, 21, är en riktig människa eller bara resultatet av kreativ fotoredigering, fick sitt slut när hon nyligen gick ut i medierna och berättade om sig själv.

"Är på rätt väg"

– Efter morgonens massage tillbringar jag tid på internet. Därefter mediterar jag och reser i min astrala kropp, säger hon till V magazine

Valeria Lukyanova återkommer i intervjun ofta till sitt intresse för meditation och vikten av att ha ett hälsosamt inre. Hon har också fått kritik för de extrema skönhetsoperationer som hon har gjort.

– Om människor bryr sig om mig känner jag att jag är på rätt väg. I det verkliga livet hör jag aldrig negativa saker om mig, säger hon.

Vill du veta mer om Valeria? Tveka då inte en sekund, utan kolla in hennes populära Facebooksida.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag