Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Holmes hyrde New York-lya i hemlighet

Här ses Katie Holmes lämna sin lägenhet i New York - dagen innan hon lämnade in sin skilsmässoansökan.
Foto: Ppny / Gsny / Splash News

I torsdags lämnade Katie Holmes in en ansökan om skilsmässa från maken Tom Cruise.

Nu rapporterar Us magazine att skådespelerskan planerat för detta länge.

Hon ska enligt sajten i hemlighet ha hyrt en egen lägenhet i New York för att ha någonstans att ta vägen med dottern Suri.

Äktenskapet mellan Katie Holmes och Tom Cruise är över. På torsdagen lämnade Katie in en skilsmässoansökan - något hon enligt Us magazine planerat för i veckor.

Trots att de blivande exmakarna har ett gemensamt hem i New York har Katie hyrt en egen lägenhet i smyg. Hon ville enligt sajten försäkra sig om att ha någonstans att ta vägen efter att hennes ansökan om skilsmässa lämnades in.

Även tidpunkten för skilsmässan har hon lagt stor vikt vid då Tom för tillfället spelar in sin nya film "Oblivion" på Island.

Tom uppges ha tagit beskedet hårt.

– Kate har ansökt om skilsmässa och Tom är djupt ledsen och koncentrerar sig på sina tre barn, sa skådespelarens talesperson i ett uttalande på fredagen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.