Heidi Montag ångrar inte sina plastikingrepp. Foto: Kevin Perkins
Heidi Montag ångrar inte sina plastikingrepp.  Foto: Kevin Perkins

Heidi Montag: Operationen är mitt livs bästa beslut

Publicerad
Uppdaterad
Heidi Montag ångrar inte sina många skönhetsoperationer även om de verkar ha kostat henne de flesta av hennes vänner, påstår brittiska sajten Thesun.co.uk.
Heidi Montag rapporterar via Twitter hur hon är lyckligare än någonsin, trots att hon verkar ha förlorat alla sina vänner.
”Min senaste operation var mitt livs bästa beslut. Allt annat som sagts av andra (familjemedlemmar som vill tjäna pengar på mig) är en lögn” twittrar Montag.
Hon lovar sina fans att hon aldrig har känt sig sexigare, lyckligare eller mer strålande än nu.

Ångrar sig inte

'Samtidigt gör hon klart att hon är helt ensam i världen: ”Jag har inga vänner. De som låtsats vara vänner eller ”familj” är galna, arga, panka och bittra över att de inte har varit en del av mitt liv under flera år. Lögnare!”
Men de många skönhetsoperationerna ängrar hon inte. Den senaste var hennes livs bästa beslut, säger hon.
”Jag ser verkligen ut som jag alltid drömt om. Jag älskar Amerika och frihet” hälsar hon, enligt Thesun.co.uk.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag