Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Heidi Montag ångrar plastikoperationerna

Heidi Montag och Spencer Pratt.
Foto: Charles Sykes
Tio skönhetsoperationer och en realitykarriär senare ångrar The Hills-stjärnorna Heidi Montag och Spencer Pratt sig, skriver The Daily Beast.
- Om jag kunde gå tillbaka, skulle jag inte ha opererat mig, säger Heidi Montag.
I en intervju med The Daily Beast berättar de före detta reality-stjärnorna från MTV-serien The Hills att kändisskapet förstörde deras liv. Heidi Montag har på senare tid uppmärksammats för att ha gjort tio skönhetsoperationer på en dag - och förrändrat sitt utseende fullständigt.
- Jag önskar att jag inte hade gjort dem. Jag önskar jag kunde gå tillbaka och inte ha gjort några operationer. Jag blev så fast i Hollywood, i mig själv och min image, säger Heidi Montag till The Daily Beast.
Hon fortsätter:
- Jag trodde att jag investerade i min image och mitt varumärke, som Kim Kardashian. Jag trodde att jag hade samma potential. Mitt ego blev för stort, att tro att jag kunde bli som hon när jag var den mest hatade tjejen någonsin.

Ånger

Även Heidis man Spencer Pratt, som framstod som extremt kaxig i serien ångrar sig.
- Sekunden då vi fortsatte vår jakt på berömmelse, begick vi ett misstag. Reality-tv är ingen karriär, säger han till The Daily Beast.

"Läser böcker"

Jakten på berömmelse har medfört mer än bara ånger för paret, utan också stora ekonomiska förluster. 2 miljoner dollar gick åt till Heidis misslyckade sångkarriär. Spencer Pratt uppskattar även att han spenderat 1 miljon dollar bara på sina kläder, skriver tidningen. Nu bor paret hemma hos Pratts föräldrar och lever ett liv långt ifrån lyxlivet som visades i The Hills.
- Vi läser många böcker, säger Spencer Pratt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.