Hollywoodparet på väg på Södermalm i Stockholm. Foto: Jörgen Hildebrandt
Hollywoodparet på väg på Södermalm i Stockholm. Foto: Jörgen Hildebrandt

Här visar Alexander Skarsgård och Kate Bosworth sina känslor

Publicerad
Uppdaterad
Här visar Alexander Skarsgård, 33, och Kate Bosworth, 27, sitt tycke för varandra - öppet i Sverige.
De heta Hollywood-stjärnorna är just nu på hemlig semester ihop i Stockholm och under middagen kunde hon inte låta bli att pilla honom i nacken.
- Jag är ute med mina kompisar och har kul, säger den svenske världsstjärnan till Expressen.
Enligt Alexander Skarsgårds management befinner sig Alexander i USA där han filmar för fullt.
Men Expressens bilder talar sitt tydliga språk.
Vår internationelle storstjärna har tagit flyget hem till Stockholm. Och med sig har han påstådda flickvännen och Hollywood-stjärnan Kate Bosworth, känd från bland annat "Superman returns".
Under gårdagen visade vår svenske hunk amerikanskan sitt Södermalm.
syntes paret ha en utekväll med flera av Skarsgårds skådespelarvänner. Men paret verkade bara ha ögon för varandra. Foto: Stefan SöderströmParet promenerade vid 19- tiden över Åsögatan till restaurangen Aarts. På den intima restaurangen åt de sedan middag tillsammans i ett åtta personer stort sällskap.
Flera svenska filmstjärnor och vänner anslöt. Bland andra Rafael Edholm, Andreas Wilson och Fares Fares.
Alexander Skarsgård och Kate Bosworth satt tätt tillsammans och verkade under delar av tillställningen bara ha ögon för varandra, de skrattade mycket och log.

Alexander: "Har kul"

Kate Bosworth smekte honom ömt i nacken, och de pratade och log. Foto: Stefan SöderströmHon kunde inte låta bli, utan kramade ofta om sin bordskavaljer och pillade honom ömt i nacken. De stannade på restaurangen till väl efter midnatt och det skålades i både öl och vin.
Alexander Skarsgård är på ett strålande humör när Expressen pratar med honom:
- Jag är ute med mina kompisar och har kul. Men mer än så vill jag inte säga. Jag är här och är ledig.
Tidigare på dagen hade Alexander Skarsgård och Kate Bosworth strosat omkring på Södermalm i försommarvärmen.
De stannade till vid en konsert som hölls i Vitabergsparken. Där stod de tätt ihop vid ett staket och verkade gilla musiken de hörde.

Åkte vidare vid halv ett

Lotta Melén befann sig på plats och berättar glatt:
- De såg väldigt kära ut. De höll om varandra och tittade på folk. Alexander och Kate såg ut att ha trevligt.
Vid halv ett-tiden i natt tog sällskapet flera taxibilar till restaurangen 1900 på Regeringsgatan i centrala Stockholm.
Alexander Skarsgård och Kate Bosworth har hittills inte bekräftat att de är ett par. Bilder där de myser tillsammans vid en pool i Los Angeles talar dock ett annat språk.
Även de i dagens Expressen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag