Michael Lohan, Kristi Horn och Ashley i den amerikanska tv-showen "Trisha Goddard". Foto: TMZ.com
Michael Lohan, Kristi Horn och Ashley i den amerikanska tv-showen "Trisha Goddard".  Foto: TMZ.com

Här får Lindsay Lohan ett nytt halvsyskon...

Publicerad

Ett DNA-test.

Sedan var det bevisat i amerikansk tv:

Skådespelerskan Lindsay Lohan, 26, har en halvsyster.

Efter ett antal år av påtryckningar står det nu klart att Michael Lohan - pappa till världsberömda Lindsay - har ytterligare en dotter.

Det var i den amerikanska tv-showen "Trisha Goddard" som den omtvistade Michael gick med på att göra en DNA-test samtidigt som han för första gången träffade 17-åringen som länge har påstått att hon är hans dotter, rapporterar TMZ.com.

Reslutatet av testet?

Jo, det visade sig att flickans mor Kristi Horn har haft rätt under alla de år hon har försökt få Michael Lohan att betala underhåll.

Som det går att se i klippet här nedan kan Michael till en början inte tro att det är sant att han har ytterligare ett barn, medan Kristi omedelbart börjar gråta.

"Vill bara krama dig"

Därefter reser sig Michael Lohan upp för att ge Ashley, 17, en kram.

- Nej, nej, nej, säger hon då.

Michael trycker på medan Ashley uppgivet förklarar:

- Jag är ledsen, men jag har aldrig träffat dig. Jag är inte säker...

Michael och Dina Lohan - de skilde sig 2007 - har fyra barn tillsammans inklusive Lindsay. Skådespelerskan har länge haft en infekterad relation till sina föräldrar, som i sin tur hävdar att de endast vill hennes bästa.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag