Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är Sveriges mest hemliga kärlekspar

29 år skiljer Cecilia och Oscar. Enligt artisten själv inleddes kärlekssagan på ett alldeles klassiskt sätt.Foto: OLLE SPORRONG
Isabella Löwengrip och 24 år äldre Erik Selin har nyligen setts tillsammans. Foto: ABACA / STELLA PICTURES
Hugh Grant och Anna Eberstein från Sundsvall har tre gemensamma barn.Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

Mystiskt smussel, smygkyssar och het passion – det finns gott om hemliga romanser i kändisvärlden.

Här presenteras några av dem.

Daniel smugglades in bakvägen

Daniel och Victoria hejade på Ockelbos basketlag under basketligans turnering hösten 2003.Foto: JONAS EKSTRÖMER / PRESSENS BILD
Det dröjde lång tid innan Daniel Westling stod vid Victorias sida i offentligheten. 2004 syntes han på en mycket diskret nivå.Foto: ERIKA STENLUND
Victoria och Daniel 2002.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Kronprinsessparet med sina barn Estelle och Oscar.Foto: UTRECHT ROBIN/ABACAPRESS.COM / STELLA PICTURES/UTRECHT ROBIN/ABACAPRESS.COM

Daniel, 45, och Victorias, 42, kärlekssaga inleddes 2001 när hon började träna med honom. Vänskapen utvecklades till kärlek och 2002 avslöjade Expressen att Sveriges kronprinsessa funnit kärleken. 

Kärleken var en skräll, Daniel Westling från Ockelbo var en ”man av folket”. Bakgrunden som gymägare och friskvårdare var, för många inom hovet och i kretsen kring kungafamiljen, knappast sinnebilden av en make till vår framtida svenska drottning.

I flera års tid var Victoria och Daniel ett par – men aldrig i offentligheten. Trots att alla svenskar nu kände till deras relation kom det aldrig på tal att Daniel skulle få vara med vid officiella programpunkter som Victoria deltog i. Expressen rapporterade att Daniel till och med smugglades in bakvägen vid tillställningar – allt för att inte väcka uppmärksamhet.

2009 förlovade sig paret och då berättade Victoria varför det tagit så många år för paret att komma till skott.

– För många är det en lång tid. Men vi har känt att vi har behövt den här tiden. Det har varit en tid då vi lärt känna varandra väldigt, väldigt väl. Men också en tid för oss att ha gemensamt utan det officiella, sa hon.

Hugh Grants dubbla faderskap: ”Udda arrangemang”

Anna Eberstein, Hugh GrantFoto: JOMA / AGENCIA LOF / STELLA PICTURES BACKGRID UK

Skådespelaren Hugh Grant, 58, och tv-producenten från Sundsvall, Anna Eberstein, 40, har tre gemensamma barn – men deras relation är omgärdad av mystik.

Förra året gifte sig paret. Brittiska medier beskrev den borgerliga vigseln som lågmäld och diskret.

Makarnas första barn föddes 2012 och ska ha blivit till efter en kort romans. Under flera år var de inte officiellt ett par. Grant har också två barn med Tinglan Hong, 38. Ebersteins och Grants första barn föddes bara tre månader innan Hugh Grant fick sitt andra barn tillsammans med Hong.

– Det är ett udda arrangemang. De var båda gravida med Hughs barn samtidigt, har en uppgiftslämnare sagt till The Sun. 

Anna Eberstein arbetar i Storbritannien och enligt The Mirror träffades hon och Hugh Grant på en fest i London där hon pitchade en filmidé för honom. 

Romans på Rivieran

Foto: Instagram
I juli kunde Expressen berätta om Isabella Löwengrips romans med Erik Selin.Foto: ABACA / STELLA PICTURES

Entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 28, och den 24 år äldre, nyseparerade miljardären Erik Selin, 51, kunde inte slita sig från varandra när de sommarsemestrade i jetsetarnas främsta lekplats på Franska rivieran, Saint-Tropez. 

Medan Isabella Löwengrip har bloggat om sitt privat- och karriärliv sedan 14 års ålder, så är den nye pojkvännen hennes raka motsats. Lågmäld och med en försynt framtoning, är en vanlig beskrivning av den stenrike fastighetspampen.

Den vanligtvis så öppna Isabella Löwengrip har valt att hålla en låg profil kring relationen med Selin – men under en frågestund på Instagram stories så bekräftade bloggaren att hon ”älskar någon”.

Känslig kärlek

Paret har slutat dölja sin kärlek.Foto: OLLE SPORRONG

Redan 2016 började det florera uppgifter om att tonårsidolen Oscar Enestad, 22, hade blivit förälskad i en 29 år äldre kvinna – Cecilia Dahlbom, 50.

2017 började Oscar och Cecilia synas tillsammans på fester och pekades ut som par av sajten Stoppa pressarna – men de ställde varken upp på intervjuer angående relationen eller på pressbilder tillsammans. 

Många blev därför förvånade när Oscar Enestad i våras valde att vara med i Melodifestivalen med låten ”I love it” som handlade om kärleken till flickvännen. En del av texten berörde att artistens föräldrar till en början hade svårt att acceptera sonens relation.

Oscar Enestad, som just nu är aktuell med ny musik på svenska, har fått höra att han inspirerar andra med sitt mod.

– Jag har haft många olika personer som har nått ut till mig och sagt att låten hjälpt dem i deras personliga liv genom att våga vara sig själv och stå upp för vem man är, säger han.

Danny och Mollys smygande 

Molly Sandén och Danny Saucedo under Melodifestivalen 2013.Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX / SCANPIX SWEDEN
Artistparet på prins Carl Philip och prinsessan Sofias bröllop – året därpå friade Danny till Molly.Foto: SVEN LINDWALL

Artisterna Danny Saucedo, 33, och Molly Sandén, 27, hade känt varandra i flera år, när de 2012 båda blev singlar och plötsligt såg varandra i ett nytt ljus. 

Vintern 2013 var Danny Saucedo programledare för Melodifestivalen, och den stora uppmärksamheten ledde till att det till slut inte gick att hemlighålla relationen.

– Vi är offentliga och för att få stopp på spekulationer och folk som undrar så släpper vi det här nu. Vi tycker egentligen att det är märkligt men väljer ändå att göra det. Vi vill vara kära i fred, och tar det här som det kommer, sa Danny Saucedo i en exklusiv intervju med Expressen.

Likaså uppbrottet föregicks av en tids spekulationer. Men i en intervju i Mix Megapol mars i år bekräftade Molly Sandén att hon var singel. 

– Ja det kanske är lite deppigt men det kan också vara något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, sa hon.

Dansbandsstjärnornas heta möte i skogen

Christer och Birgitta Sjögren tillsammans med Lotta Engberg och hennes dåvarande make Patrik Ehlersson under Melodifestivalen 2012.Foto: RICKARD NILSSON / EXP / © EXPRESSEN
Lotta Enberg och Christer Sjögren började sjunga duetter ihop redan på 80-talet.Foto: SVEN LINDWALL

För över 25 år sedan hade schlagerkungen Christer Sjögren, 69, och schlagerdrottningen Lotta Engberg, 56, en uppmärksammad otrohetsaffär.

I sin självbiografi ”Får jag lov att berätta” berättar Christer att han konfronterades av sin hustru Birgitta, 69:

”Tror du inte jag förstår att du har en annan? Det är Lotta, va? Lotta, jävla fyra bugg Engberg!”.

Sommaren 1991 avslöjades relationen först av ”Hänt i veckan”, och det skrevs att ögonvittnen hade iakttagit Christer och Lotta i ett hett hemligt möte i skogen utanför Laxå, där Lottas föräldrar bodde. 

Kort därpå skilde sig Lotta från sin make Anders Engberg, och Christer erkände då i en intervju i Expressen att de hade ett förhållande – och att han och Birgitta flyttat isär. Bara några månader senare tog schlagerparets relation slut – och Birgitta flyttade tillbaka till Christer. 

I dag är alla involverade goda vänner.

– Det är kanske enkelt att säga att tiden läker alla sår men i det här fallet så är det nog så, har Christer Sjögren sagt.

Ihop i tv-rutan – men håller kärlekslivet privat

Erik Haag och Lotta Lundgren värnar om sitt privatliv.Foto: ANNA BERGKVIST

Erik Haag, 51, och Lotta Lundgren, 47, började arbeta med varandra i tv-programmet ”Landet Brunsås” 2010. Många tv-tittare reagerade snart på den speciella kemi som syntes i rutan. Därefter fortsatte de med succéer som ”Historieätarna” och ”Bye bye Sverige”.

Någonstans längs vägen fann kollegerna också varandra som kärlekspartners och skilde sig från sina respektive. Erik Haags skilsmässa från Martina Haag, 55, efter 18 år ihop blev mycket uppmärksammad – inte minst efter att hon släppt en bok om en otrohetsintrig med titeln ”Det är något som inte stämmer”.

– Egentligen är det ett lika stort livsval att inte skilja sig, men effekterna blir mer dramatiska om man väljer att göra det, sa Erik Haag i en intervju med Café och fortsatte:

– När det kommer till media så hanterar jag skilsmässan genom att inte snacka om den så mycket. Jag tänker att det är jätteprivat och att det ska vara det.

Erik Haag och Lotta Lundgren skyltar ogärna med sin kärleksrelation – men har fortsatt att jobba tillsammans som programledarduo.

Elin Nordegrens babybesked – med mystiske pojkvännen

Jordan Cameron.Foto: AP TT NYHETSBYRÅN
Den glada nyheten om gravidlyckan bekräftades av svenskans mamma Barbro Holmberg till tidningen Svensk dam.Foto: ANGELA PHAM / BFA/REX/IBL
Tiger Woods och Elin Nordegren 2006.Foto: INPHO/MORGAN TREACY / STELLA PICTURES STARSTOCK/PHOTOSHOT

Nio år har gått sedan äktenskapet med golfikonen Tiger Woods, 43, som varade i åtta år, fick ett abrupt slut.

Golfarens otrohetsskandal hade kommit upp till ytan och svenska Elin Nordegren blev världskänd efter att ha jagat sin otrogne man med en golfklubba.

Nu har 39-åriga Nordegren hittat kärleken på nytt.

Det var i mitten av juni som flertalet amerikanska medier började skriva att Nordegren väntar barn med ”sin mystiske pojkvän” som hon ska ha dejtat i tre år. 

Snart avslöjades det att Elin Nordegrens nya kärlek är 30-årige Jordan Cameron, tidigare amerikansk fotbollsspelare i NFL.

– De har hållit det ganska hemligt, men Elin har hälsat på Jordan i Kalifornien och de har tillbringat månader tillsammans i hennes hus i Florida, sa en uppgiftslämnare till brittiska Daily Mail.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.