Här är Leon-Prince, "Chippen" och Oksana Wilhelmsson nyfödda son. Foto: Thomas Engström / Instagram Oksana Wilhelmsson
Här är Leon-Prince, "Chippen" och Oksana Wilhelmsson nyfödda son.  Foto: Thomas Engström / Instagram Oksana Wilhelmsson

Här är Oksana och Chippens lilla prins

Publicerad

Leon-Prince.

Så heter Oksana och Christian "Chippen" Wilhelmsson nyfödda son.

Här är första bilden på minstingen.

Men:

"Tyvärr missade Christian förlossningen", skriver Oksana på sin blogg.

Vilken bebisglädje.

På tisdagen välkomnade Oksana och Christian "Chippen" Wilhelmsson sitt andra barn till världen.

Nu Oksana Wilhelmsson uppdaterat sin blogg och då även avslöjat namnet på minstingen, Leon-Prince Wilhelmsson, samt lagt upp en bild på familjens nykomling.

Oksana skriver:

"Jag tänkte behålla mycket av förlossningen för mig själv men allt har gått bra! Tyvärr missade Christian själva förlossningen. Leon-Prince föddes den 5/2 på Karlstads sjukhus! Jag hade med mig världens bästa stöd och barnmorskor/undersköterskor på förlossningsavdelningen var helt fantastiska och underbara! Proffsiga och så himla snälla."

"Vi är superlyckliga"

Hon fortsätter senare:

"Jag tror att dom förstod att jag var ganska stressad över att inte Christian var med… Visst är de ledsamt men jag är glad över att allt har gått så bra, att jag inte var helt ensam och att jag hade underbara barnmorskor. Nu har jag äntligen vår son i min famn! De känns helt underbart och vi är superlyckliga!"

Det var på onsdagen strax efter lunch som Oksana Wilhelmsson publicerade en bild på Twitter och på Instagram. På båda ställen nämnde hon tisdagens datum, 013-02-05, samt bifogade en bild på en stork med orden "ny ankomst"

Gratulationerna har sedan strömmat in på de två sociala medierna.

Leon-Prince är Christian "Chippen" Wilhelmssons och Oksana Wilhelmssons andra barn. I juni 2011 välkomnade paret dottern Naomi.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag