Claudia Galli har funnit kärleken igen i regissören Manuel Concha. Foto: Ylwa Magnusson/Anders Ylander
Claudia Galli har funnit kärleken igen i regissören Manuel Concha. Foto: Ylwa Magnusson/Anders Ylander

Han är Claudia Gallis hemliga kärlek

Publicerad
Uppdaterad
Claudia Galli har funnit kärleken igen. Nu kan EXTRA avslöja vem den hemlige pojkvännen är - regissören Manuel Concha.
- Det stämmer, bekräftar skådespelerskan för EXTRA.
På alla hjärtans dag berättade skådespelerskan Claudia Galli, 32, för sina bloggläsare att hon var nykär. Pojkvännen gick under det hemlighetsfulla namnet "M" och har därefter förekommit frekvent i flera inlägg. Extra kan dock avslöja vem som döljer sig bakom pseudonymen - regissören Manuel Concha, 30.
- Det stämmer! Han är en mycket begåvad människa. Kreativ och intelligent, säger hon till Extra.

"Han är bäst"

Paret lärde känna varandra under inspelningen av succéserien "Starke man" där Claudia spelar kommunalsekreteraren Jonna Wetterström. Manuel regisserade fyra avsnitt av första säsongen och efter ett tag uppstod tycke. I början av januari åkte turturduvorna på en kärlekssemester till Buenos Aires i Argentina.
Vad fick dig att falla för honom?
- Han är bäst, han är världens bästa människa, säger Claudia och skiner upp.
Läser man din blogg verkar du oförskämt lycklig, är du det?
- Ja! Jag är kär, jag har mycket trevliga jobb och många roliga projekt på gång. Och så har jag flyttat in till stan igen vilket är som att födas på nytt.

Letar lägenhet

Manuel är för tillfället skriven i Malmö, men Claudia bekräftar att de bor ihop och just nu letar efter en större lägenhet.
- Drömmen är Södermalm runt Mariatorget. Det är mitt favoritställe på jorden just nu. Så om det är någon som har en trea eller fyra på söder får ni gärna höra av er.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag