Lyckligt kär. Anton Hysén har ­äntligen hittat rätt, men är förtegen om vem hans nya kärlek är. Foto: OLLE SPORRONG
Lyckligt kär. Anton Hysén har ­äntligen hittat rätt, men är förtegen om vem hans nya kärlek är. Foto: OLLE SPORRONG

Han är Anton Hyséns hemliga kärlek

Publicerad

Han hade aldrig varit kär - men nu har "Let's dance"-vinnaren Anton Hysén äntligen hittat rätt. Nye, hemlige, pojkvännen är allt han någonsin drömt om.

- Jag är så glad, säger fotbollsstjärnan.

I samband med sin medverkan i TV4:s "Let's dance" i våras berättade fotbollsstjärnan Anton Hysén, 22, att han aldrig varit kär.

- Det är klart att jag vill uppleva ett och annat. Jag vet inte hur det känns, så jag vet inte vad jag går miste om, sa han då.

Nu kan Expressen berätta att Anton äntligen hittat kärleken.

Förra veckan publicerade "Let's dance"-vinnaren en bild på en man på sin Instagram och skrev: "Min man".

När en följare frågade honom om de var bröder förklarade Anton att bilden föreställer hans pojkvän och ingenting annat. Över 1 100 personer tryckte på "gilla-knappen" och gratulationerna började strömma in.

"Verkligen sexig"

Även om alla inte är lika lyckliga att fotbollshunken numera är en upptagen man - signaturen Hannareckebo skriver:

"Du krossade precis 1 000 tjejers hjärtan, men grattis Anton!"

En annan kvinna skriver att hon tycker att Antons nye pojkvän verkar sexig och Anton svarar att "det är han verkligen".

Lycklig

När Expressen ringer upp är Anton Hysén mycket lycklig och bekräftar sitt nya förhållande.

- Jag är så glad, säger han.

Men Anton väljer att tills vidare hålla sin kärleks identitet hemlig eftersom ­relationen­ är så pass ny.

- Jag vill inte säga något om vem han är. Man vet aldrig vad som händer, säger Anton.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag