Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Halle Berry dödshotad

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
FRUKTAR FÖR SITT LIV. Förutom en uppslitande skilsmässa från exmaken Gabriel Aubry har en känd stalker som rymt från ett mentalsjukhus hotat att döda Halle Berry. Nu försöker hon få tillstånd att lämna USA med dottern Nahla trots att vårdnadstvisten inte är löst.
Foto: STELLA PICTURES

En utdragen skilsmässa - och nu dödshot.

Halle Berry vill fly USA sedan en stalker, som nyligen flytt från ett mentalsjukhus, hotat hennes liv.

- Halle har anställt säkerhetsvakter dygnet runt. Det är allvarligt, säger en källa till Radar Online.

Halle Berry, 45, ligger i en utdragen skilsmässa med maken Gabriel Aubry, 36, som också är pappa till dottern Nahla.

Nu har stjärnan bett en domare om att få lämna USA, och flytta till Frankrike med 3-åriga dottern och nya kär-leken Olivier Martinez, skriver TMZ. Anledningen är att skådespelerskan fruktar för sitt liv sedan en ökänd stalker hotat att döda henne.

Stalkern Robert Hoskins flydde nyligen från ett mentalsjukhus.

- Los Angeles-polisen har berättat för Halle att Hoskins har hotat henne, säger en källa till Radar Online.

Hotade Madonna

Hoskins blev ökänd redan 1995 då han sade sig vara Madonnas man och sedan hotade henne till livet. Han tog sig till slut in på Madonnas tomt och försökte där ta en livvakts vapen. Det hela slutade med att Hoskins sköt och dömdes till 10 års fängelse. Han släpptes förra året och förflyttades till ett mentalsjukhus. Men nu är han alltså fri igen - och ute efter Halle Berry.

- Polisen ser allvarligt på det här, han är alltid beväpnad med kniv och pistol, säger en källa till Radar Online.

Halle Berrys krav på att få lämna landet gör skilsmässan med Gabriel Aubry, som tidigare i processen anklagats för misshandel av en tidigare barnflicka, än mer infekterad.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.