Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gynnings offentliga bråk – yngre kärleken splittrad

Här är några fakta att ha koll på om profilen.
Foto: PER MIKAELSSON / MERITZO PICTURES
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
”Saknar myset med Leif”, har Viktor Philipson tidigare skrivit på Instagram.

Leif GW Persson kallar Carolina Gynnings vin så illasmakande att han ”inte ens skulle tvätta bilen i det”, i ilska svarade hon med att vikthåna kriminalprofessorn.

Konflikten var olustig för alla inblandade, och kanske allra mest för Gynnings nya kärlek Viktor Philipson – god vän och jaktkompis med GW Persson. 

Philipson beskrivs av sina nära och kära som en schysst kille, angelägen om att hålla sig väl med alla, och han har undvikit att ta officiell ställning i bråket.

Leif GW Persson, 74, och Carolina Gynning, 40, hamnade i en rejäl konflikt, efter att han kommenterat hennes rosévin.

– Jag drack ett som var förskräckligt: Carolina Gynnings rosé. Det var hemskt. Jag kan tänka mig att det riktar sig till en publik med tonåriga tjejer, sa Leif GW Persson i Svenska Dagbladet.

Uttalandet fick Carolina Gynning att se rött. Visserligen har hon ett mousserande smultronvin – men inte något rosévin. I stundens hetta valde hon att håna GW:s utseende.

”Att ge ut ett kändisrosévin i dag känns ju lika hett som ditt bukfett”, skrev hon på Instagram.

Kontrade snabbt

Kriminalprofessorn var snabb med att kontra, och vidhöll att det Gynning-vin han druckit smakade så illa att han ”inte ens hade tvättat bilen med det”.

– Vad det här vinet har med mitt bukfett att göra förstår jag inte, för hon kan ju orimligt använt mitt bukfett till att smaksätta det, för det hade jag upptäckt i så fall, sa han.

En hård kritikstorm riktades mot Carolina Gynning, där hon anklagades för att ha gått ner på för låg nivå, och hon tvingades backa.

– Det var dumt att skriva någonting om hans mage, men jag gjorde det som en ironisk grej. Man ska inte kommentera någons utseende, men jag blev så irriterad, sa hon.

Vän med GW

Konflikten har vållat obehag för de inblandade – och inte minst för Carolina Gynnings nya kärlek, Viktor Philipson, 33, son till kungavännen Aje Philipson, 76. 

Viktor Philipson är sedan lång tid tillbaka god vän med Leif GW Persson, och det som förenar kompisarna är deras stora intresse för jakt. 

Socitetssonen har bland annat delat bilder i sociala medier av honom och Persson när de fällt ett vildsvin i gryningen vid Elghammars slott i Södermanland.

Viktor Philipson har valt att inte ta någon officiell ställning i bråket. Han beskrivs av sin familj som en glädjespridare, som är mån om att alla ska trivas.

– Viktor är smart och utåtriktad. Han är en person med glimten i ögat, en tiopoängare. Han är otroligt charmig, rolig och verbal. Han är kul, alla gillar Viktor, har hans styvmor Bathina Philipson berättat.

Carolina Gynning och Viktor Philipson träffades via gemensamma vänner i våras, och hon har berättat om stormförälskelsen.

– Jag är så jävla kär! Jag är så jävla kär så att jag går på moln, sa hon i sin podcast ”Gynning och Berg hittar sig själva”.

https://www.instagram.com/p/-X4-HBAEmP/
Tre nyheter att hålla koll på i dag.