Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gynnings heta natt med kungavännen

Programledaren berättar öppet om barnlängtan och nya lägenheten.
Viktor Philipson och Carolina Gynning berättar om den magiska natten 22 mars. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Enligt Bathina Philipson är Aje Philipson mycket förtjust i sin nya svärdotter, Carolina Gynning. Foto: OLLE SPORRONG
”Det kommer aldrig bli tråkigt”, säger Carolina Gynning om relationen. Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Nu berättar Carolina Gynning och Viktor Philipson om sitt första möte – som ledde till en vilt passionerad natt, som övergick till ren kärlek.

Carolina Gynning ger rådet att inte hålla tillbaka lusten.

– Det var pang på rödbetan. Det här med att ”har man sex första kvällen förstör man allt” – det är sådan jävla bullshit, säger hon i ”Bathina – en podcast”.

För ett halvår sedan fick entreprenören och programledaren Carolina Gynning, 40, upp ögonen för socitetssonen Viktor Philipson, 33, och kärleken slog till som en sprängbomb.

Viktor Philipson är son till kungavännen Aje Philipson, 76. Aje Philipsons fru Bathina Philipson, 40, är känd medieprofil efter SVT-serien ”Bathinas skilda världar”, och det är i hennes podcast ”Bathina” som Carolina Gynning och Viktor Philipson väljer att gemensamt berätta om hur det gick till när de träffades.

Paret berättar att de matchades ihop av den gemensamma vännen, pr-kvinnan Mira Fröling, 29. Till en början skickades flirtiga sms, där de kallade varandra för ”jägaren” och ”bytet”. 

Det skulle dröja en månad innan de hamnade i samma middagssällskap – och då var attraktionen så stark att de inte kunde motstå att börja kyssas.

– Du vet inte hur man kysser, du grovhånglar alltid. In med hela tungan i mun, djuriskt, säger Viktor Philipson.

Bathina Philipson, som befann sig på samma middag, inflikar att det slog sådana gnistor att de övriga middagsgästerna började vadslå om det var ett blivande par de såg framför sig.

Vilda passionen på hotellrummet

Carolina Gynning och Viktor Philipson avvek tidigt från festmiddagen till det hotellrum hon redan bokat på förhand.

– Allt hände, det var pang på rödbetan. Det här med att ”har man sex första kvällen förstör man allt” – det är sådan jävla bullshit. Ha gärna sex första kvällen, det kan jag säga som ett råd. Det är lika bra att kolla att det funkar, säger Carolina Gynning i podcasten.

Sedan den natten har paret varit oskiljaktiga. Carolina Gynning menar att hon inte har varit kär på det här sättet tidigare. Båda ser potential för ett långt, lyckligt förhållande.

– Lika barn leka bäst, vi är vilda och vi vill ha ett roligt liv. Vi har samma värderingar. Då kommer man alltid kunna ha kul och krydda upp sitt liv på olika sätt, det kommer aldrig bli tråkigt, säger hon. 

I samband med Kanal 5:s pressträff kommenterar Carolina Gynning sin relation ytterligare:

– Vi lär ju fortfarande känna varandra. Det är ju så när man varit tillsammans så kort tid. Men vi har haft så roligt och lärt känna varandra bättre.