Carolina Gynning och före detta Hells Angels-presidenten Thomas Möller stötte ihop i Falkenberg och drack vin tillsammans. Gynning skrev sedan om mötet på sin blogg: "Vår kära vän Thomas anlände och förgyllde vår kväll". Foto: CAROLINA GYNNING/STUREPLAN.SE
Carolina Gynning och före detta Hells Angels-presidenten Thomas Möller stötte ihop i Falkenberg och drack vin tillsammans. Gynning skrev sedan om mötet på sin blogg: "Vår kära vän Thomas anlände och förgyllde vår kväll". Foto: CAROLINA GYNNING/STUREPLAN.SE

Gynning festar med Hells Angels ex-president

Publicerad
Uppdaterad
Här festar Carolina Gynning med Hells Angels tidigare president Thomas Möller.
De är gamla vänner och tillbringade kvällen tillsammans över en flaska vin på ett hotell i Falkenberg.
- Han är en jättego kille, säger programledaren.
Det är Carolina Gynning själv som på sin blogg berättar om det oväntade mötet med Thomas Möller, tidigare president för svenska Hells Angels.
Till texten finns en bild som visar Carolina Gynning, Thomas Möller och en vän poserande vid ett restaurangbord:
"Falkenberg var tråkigt tills vår kära vän Thomas anlände och förgyllde vår kväll. Jag beställde det dyraste vinet på hotellet som var sjukt gott, nu är vi sköna".

"En jättego kille"

När Expressen pratar med Carolina Gynning om mötet, som ägde rum i tisdags, skrattar hon glatt:
- Ja, Thomas och jag känner varandra genom gemensamma bekanta, en tidigare kille till mig. Malmö är så litet att de som går ut mycket ofrånkomligt lär känna varandra.
Hon har bara gott att säga om Hells Angels forne president:
- Han är en jättego kille, verkligen trevlig, snäll och rolig att umgås med. Det var en rolig slump att vi träffades i Falkenberg.

"En tillfällighet"

Även Thomas Möller har bara gott att säga om Carolina Gynning:
- Det stämmer att vi träffades. Jag är kompis till en av hennes före detta killar. Vi känner varandra så. Jag var på hotellet i Falkenberg med min kompis.
Så det handlar inte om en romans?
- Nej, nej. Jag har inte sett henne på fyra år. Det var en tillfällighet att Carolina och jag sprang in i varandra. Hon flyger ju och far överallt. Det är en originell kvinna.
- Jag bor här hemma nu. Tidigare har jag ju bott i Sydafrika.
Thomas Möller residerade tidigare i en lyxvilla med havsutsikt i Sydafrika. Han figurerade i pressen senast i samband med ett skattemål. I juni 2008 lade kronofogden beslag på hans privata pensionsfond, 378 435 kronor, på grund av en skatteskuld. Möller själv har hävdat att skulden inte existerar. Högsta domstolen har nekat honom prövningstillstånd.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag