Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunilla Persson krossad – av okända exet

Gunilla Persson öppnar nu upp om ett okänt ex.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Gunilla Persson berättar att hon gjorde allt för att få sitt ex tillbaka. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
I efterhand har Gunilla Persson kommit på att han inte var värd att ha. Foto: ROBIN HALDERT / TT / TT NYHETSBYRÅN

Hollywoodfrun Gunilla Persson har inte haft tur med kärleken. 

Nu öppnar hon upp om hur ett ex krossade henne totalt. 

– Jag blev deprimerad och nedgången, gjorde alla möjliga desperata försök för att få honom tillbaka, säger hon till Aftonbladet. 

I den populära tv-serien "Svenska Hollywoodfruar" har vi fått följa Gunilla Persson, 59, – tv-stjärnan som inte räds med att berätta vad hon tycker och tänker. 

Ett par gånger har tittarna också fått följa med i Hollywoodfruns jakt på kärleken. 2016 letade hon också efter kärleken i "Aschberg Direkt" – men jakten har inte gett frukt.

Hon har tidigare berättat om sin exmake Stephen Linville, 63, som hon skilde sig ifrån 1990. 

Nu tar hon bladet från munnen och berättar om uppbrottet med en hemlig kärlek. 

– Jag mådde väldigt dåligt när en man som jag hade haft ett långt förhållande med lämnade mig, säger hon till Aftonbladet. 

Tog sig ur svackan

Hollywoodfrun tog uppbrottet hårt och krossades totalt, berättar hon.  

– Jag blev deprimerad och nedgången, gjorde alla möjliga desperata försök för att få honom tillbaka.

Men Gunilla Persson tog sig ur svackan och i efterhand har hon förstått att den mannen inte var något att ha. 

– Förnedrande och så sabla löjligt när man tänker efter för han var verkligen inte värd att ha. Minns förresten att jag rev sönder fotografier. Fast några har jag faktiskt hittat, fortsätter Hollywoodfrun. 

I samma intervju berättar hon också att den stora kärleken till sin dotter Erika Persson och mamma är anledningen att hon fortfarande är singel.

Var gift tidigare

Gunilla Persson har tidigare varit gift med Stephen Linville, 63, som tidigare har anklagat Hollywoodfrun för att vara lika bråkig i verkliga livet som på tv. 

– Hon var inte så snäll. Hon klagade mycket. Och hon hamnade i trubbel hela tiden. Hon brukade skrika på mig hela nätterna, jag kunde inte sova. Sen när jag gick till jobbet fick hon sin sömn, sa han då. 

Paret träffades på en skådespelarkurs i Dallas och inledde snart en relation. Efter att ha bott tillsammans i sex månader gifte de sig.

– Hon hade en präst som sa åt mig att vi levde i synd. Jag sa, okej då, vi kan gifta oss. Vi var gifta i sex år, sa Linville.

Han förklarade att Gunilla Persson visade helt andra sidor när de först träffades. 

– Hon var mycket trevligare när jag träffade henne. Hon sa, när svenska kvinnor får trygghet lugnar de ner sig. Men jag lärde mig min läxa. När man gifter sig med någon blir de värre. 

Gunilla Persson själv har velat tona ner äktenskapet som avslutades 1990. Hon har tidigare sagt att exmaken bara sprider lögner.

Gunilla Persson har dottern Erika tillsammans med en okänd man. 

EXTRA har sökt Gunilla Persson. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.