Kim Kardashian använder sig av en billig kroppsolja för att undvika bristningar när hon väntar sitt och Kanye Wests barn. Foto: Todd Korol
Kim Kardashian använder sig av en billig kroppsolja för att undvika bristningar när hon väntar sitt och Kanye Wests barn.  Foto: Todd Korol

Gravida Kardiashian vill slippa bristningar

Publicerad

Kim Kardashian gör allt för att undvika bristningar när hon väntar sitt och Kanye Wests barn.

Reality tv-stjärnan avslöjar nu sin hemlighet:

Den billiga kroppsoljan Bio-Oil.

Tv-stjärnan Kim Kardashian, som nu är gravid i 14 veckan, är känd för sin luxuösa livsstil. Men när det kommer till att undvika bristningar i samband med graviditeten har hon ett riktigt budgetknep.

Enligt den brittiska tidningen Daily Mail svär hon vid den billiga kroppsoljan Bio-Oil, som bara kostar runt en hundralapp flaskan.

– Den skyddar mot rynkor runt mina ögon och bristningar på min kropp, säger Kardashian enligt Daily Mail.

Jay-Z kan bli gudfar

Rapartisten Kanye West avslöjade nyligen att han och flickvännen Kim Kardashian väntar barn under en konsert.

Nu har han även startat rykten om att kändisvännerna Jay-Z och Beyonce, vars dotter Blue Ivy Carter precis fyllt ett, kan bli gudföräldrar åt det kommande barnet. På sitt twitterkonto har West lagt ut en bild på de fyra tillsammans med texten "fam".

Köpt miljonvilla

De blivande föräldrarna verkar också vara måna om att deras barn ska växa upp i lyx. Enligt källor till kändissajten TMZ så har de precis köpt ett lyxhus i fashionabla Bel Air i Los Angeles - för 71 miljoner kronor.

Miljonvillan kommer vara i italiensk stil och bland annat innehålla ett gym, en biograf, en hårsalong och en bowlinghall.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag