Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Fröken Sverige gifter sig

Fröken Sverige, Josepine Alhanko, gifter sig med sin Henrik.
Nu gifter sig Fröken Sverige-vinnaren Josephine Alhanko med sin nya pojkvän - som hon träffade på en blinddejt för bara två månader sedan:
- Det är helt magiskt, säger Josephine till Fredag.
Skådespelerskan Josephine Alhanko, 25, som också blev utsedd till Fröken Sverige 2006, har förlovat sig med sin pojkvän Henrik Ljungberg, 35, efter bara två månader tillsammans. Henrik gick ner på knä under en middag på nyårsdagen. - Vi har varit tillsammans i två månader och jag är tokkär i honom. Det är ett stort steg men det känns helt rätt. Har man träffat rätt kille så känner man det i hela kroppen. Man förstår varandra på ett sätt som är helt magiskt, säger Josephine till Fredag. Hur träffades ni? - Vi träffades genom en blinddejt som min bästa vän anordnade, säger Josephine. Så nu blir det bröllop inom kort också? - Ja, det är redan klart. Vi gifter oss till försommaren i maj månad i Stockholm.

Topp 20 i Miss Universum

Josephine, som är systerdotter till den kända hovdansaren Anneli Alhanko, kvalificerade sig till topp 20 i Miss Universum-tävlingen i Los Angeles förra sommaren. Nu arbetar hon på Dramaten i Stockholm med uppsättningen "Petter och Lotta och Stora landsvägen" som är en familjeföreställning med Elsa Beskows älsklingsfigurer. Josephine har även varit med i flera SVT-produktioner.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!