Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ex-maken avslöjar nu sin sanning om Gunilla Persson

Gunilla Persson blev i maj gripen av polis i Florida, USA, misstänkt för grov stöld
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES
Stephen Linville var tidigare gift med Gunilla Persson.

Gunilla Persson har gjort sig känd för att få utbrott på bästa sändningstid i TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar”. 

Nu säger exmaken Stephen Linville att det inte var någon picknick att leva med Hollywoodfrun – och han hämnas genom att avslöja sin sanning.

– Hon brukade skrika på mig hela nätterna, jag kunde inte sova, säger han.  

Gunilla Persson, 59, är känd för att inte ge sig i en konflikt i TV3:s "Svenska Hollywoodfruar". Nu säger hennes exman Stephen Linville, 63, att hon är lika bråkig i verkliga livet.

– Hon var inte så snäll. Hon klagade mycket. Och hon hamnade i trubbel hela tiden. Hon brukade skrika på mig hela nätterna, jag kunde inte sova. Sen när jag gick till jobbet fick hon sin sömn, säger Stephen Linville.

Paret träffades på en skådespelarkurs i Dallas och inledde snart en relation. Efter att ha bott tillsammans i sex månader gifte de sig.

– Hon hade en präst som sa åt mig att vi levde i synd. Jag sa, okej då, vi kan gifta oss. Vi var gifta i sex år, säger Linville.

Han förklarar att Gunilla Persson visade helt andra sidor när de först träffades. 

– Hon var mycket trevligare när jag träffade henne. Hon sa, när svenska kvinnor får trygghet lugnar de ner sig. Men jag lärde mig min läxa. När man gifter sig med någon blir de värre. 

 

LÄS MER: Gunilla Perssons krav inför rättegången: Ny advokat 

 

Ville skilja sig redan efter tre månader

Redan tre månader efter bröllopet började det knaka i äktenskapet mellan Stephen Linville och Gunilla Persson, enligt honom, och Linville räckte över skilsmässopapper. Men Hollywoodfrun kom och knackade på Linvilles dörr och enligt honom tog han tillbaka henne. 

Efter år av bråk fick Stephen Linville nog, berättar han. 

– Vi skilde oss 14 mars 1990. Och hon ringde mig dagen efter, den 15 mars 1990, och sa att vi borde fortsätta prata. För vi hade gått igenom så mycket tillsammans. Jag sa ja. Men allt kändes dåligt. Jag sa, glöm det här. Sedan dess har jag inte hört av henne. 

 

LÄS MER: Gunilla Persson jagas av F-kassan för bidragsfusk 

 

Exmaken: "Stölderna var ett oroande mönster"

Gunilla Persson blev i maj gripen av polis i Florida, USA, misstänkt för grov stöld. Enligt polis misstänks hon för att ha stulit ett par solglasögon av märket Chanel, till ett värde på 4 700 kronor. 

Polis beskriver hur Gunilla Persson ska ha petat upp solglasögonen på bakhuvudet, betalat för en handväska, för att sedan lämna butiken utan att betala för solglasögonen – något som fångats av en övervakningskamera. Gunilla Perssons advokat hävdar att det hela är ett missförstånd. 

Gunilla Persson själv har velat tona ner äktenskapet som avslutades 1990. Hon har tidigare sagt att exmaken bara sprider lögner.

EXTRA har sökt Gunilla Persson, som hänvisar till sin advokat Michael Murphy. Murphy har inte gått att nå. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!