Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Eric Saade och Molly Sandén säljer drömlägenheten

Förra veckan gjorde artistparet Eric Saade och Molly Sandén slut, nu säljer de sin drömlägenhet. Foto: Stefan Söderström
Så sent som i april förra året slog de till på sin drömlägenhet i Birkastan i Stockholm. Men nu är förhållandet mellan Eric Saade och Molly Sandén över och lägenheten ligger ute till försäljning.
Det var i förra veckan som flickidolen Eric Saade ändrade sin status på Facebook från "har ett förhållande" till "singel".
Uppgiften att han och Molly Sandén gjort slut efter drygt tre år tillsammans bekräftades av Eric Saades manager.
– Det stämmer, sa Tomas Lingman till Expressen.se.
På måndagen uppdaterade även Molly Sandén sin blogg.

Vill inte kommentera

"Den senaste tiden har jag varit väldigt frånvarande, och som många av er misstänkt så beror det på att Eric och jag har gjort slut. Jag kommer inte kommentera det hela utan väljer att hålla det privat – för bådas skull."
En vecka senare står det klart att Eric Saade och Molly Sandén säljer sin gemensamma lägenhet.

"Min drömlägenhet"

Lägenheten, en tvåa på 49 kvadrat i populära Birkastan i Stockholm, köpte det före detta paret så sent som i april förra året.
"Har varit på säkert 90 visningar sedan i somras, och nu hittade jag äntligen min drömlägenhet! Den ligger högst upp på en mysig gata i Vasastan! Är så sjukt lycklig", skrev Molly i sin blogg i slutet av mars.

"Underbar semester"

En månad senare bloggade Molly om den intensiva flytten, under rubriken "overkligt":
"Det här är så overkligt häftigt. Jag vaknar varje morgon och tänker 'jag bor här...'. Men ändå vill det liksom inte riktigt gå in! Det känns som att man är på en underbar semester och snart ska åka hem. Men det här är ju hem nu....så sjuuukt!"

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!