Skådespelerskan Elizabeth Banks har blivit mamma igen. Foto: Pacificcoastnews.Com
Skådespelerskan Elizabeth Banks har blivit mamma igen. Foto: Pacificcoastnews.Com

Elizabeth Banks och maken föräldrar igen

Publicerad

Elizabeth Banks har fått en son.

Nykomlingen föddes via en surrogatmamma, skriver hon själv på sin hemsida.

"Hunger games"-skådespelerskan och hennes make har sedan tidigare sonen Felix.

Elizabeth Banks och hennes make Max Handelman har blivit föräldrar igen.

Det är skådespelerskan själv som skriver om den glada bebisnyheten på sin officiella hemsida. Banks berättar bland annat att Magnus, som nykomlingen heter, liksom storebror Felix föddes via en surrogatmamma.

"Den här erfarenheten har överträffat alla förväntningar, lärt oss en hel del om generositet och tacksamhet, och även etablerat en relation som kommer att vara livet ut", skriver Elizabeth Banks bland annat.

Hon fortsätter senare:

"Jag är också väldigt tacksam för våra familjers och vänners stöd under den här processen, liksom the Center for Surrogate Parenting som gjorde allt detta möjligt."

"Båda under två år"

Elizabeth Banks har medverkat i filmer "Zack and Miri make a porno", "The 40 year old virgin", "Our idiot brother" och spelar karaktären Effie Trinket i "Hunger games"-serien. Hon är även gjort rollen som Avery Jessup i tv-serien "30 Rock".

"Nu kommer mitt fokus att vara på två pojkar som båda är under två år. Det är jag tacksam för. För allt deras bajs är jag mindre tacksam. Önska mig lycka till", skriver skådespelerskan på sin hemsida.

Felix, Banks och Max Handelsmans första barn, kom till världen i mars 2011.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag