Elin Nordegren med ny hemlig kille i Stockholm

Publicerad
Uppdaterad
Tiger Woods ex dök upp med hemlig pojkvän
Hon har gått vidare sedan skilsmässan från Tiger Woods.
Elin Nordegren, 31, har en ny hemlig man.
Paret har träffats de senaste dagarna i hennes lyxlägenhet i Stockholm.
Efter den skandalomsusade skilsmässan från Tiger Woods har Elin Nordegren undvikit rampljuset. Hon påstås ha dejtat men en mer stadig man är inte känd.
I dag kan Expressen visa att det finns en ny man i hennes liv.
En person nära Elins bekantskapkrets säger:
- Han är finansanalytiker. Även hans pappa jobbar inom bankvärlden.
En annan person säger:
- Han är runt 35 år, en snygg kille.
Paret ska ligga väldigt lågt utåt med förhållandet.
Den nye mannen är en amerikan, bosatt i huvudsak i New York, men han vistas ofta i Sverige. Expressens källa har ännu inte hört hans namn.
Paret har vistats i Stockholm de senaste dagarna. I måndags sågs de utanför det hus på Östermalm där Elin Nordegren har en paradvåning som hon och dåvarande maken Tiger Woods köpte 2005.

Tog en sen kvällspromenad

De gjorde en sen kvällspromenad och gick sedan in i lägenheten, som för övrigt är till salu till ett utropspris över 20 miljoner kronor.
Elin och amerikanen tog därefter ett kärleksfullt farväl på tisdag morgon, kramades och pussades innan taxibilen körde pojkvännen till Arlanda. Elins vän reste med ganska lätt packning, bagage var bara en enkel blå tygväska.
Ett vittne säger:
- Det såg ut som om det blev något strul med killens kreditkort och då tog Elin fram sitt eget och betalade resan. Hon verkar vara generös.
Sedan tog Elin själv en taxi för att, enligt uppgift, åka mot Roslagen och till sommarhuset på ön utanför Vaxholm där familjemedlemmar och barnen Sam, 4, och Charlie, 2, ska ha väntat.

Rättelse: I en tidigare version av faktarutan fanns felaktig information om Elins och Tigers dotter. Rätt ska vara att hon heter Sam Alexis och föddes den 18 juni 2007.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag