Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Elena Belles utspel – vill tvätta sitt förflutna

Vad är "Svenska Hollywoodfruar"?
Elena Belle medverkar i ”Svenska Hollywoodfruar” för fjärde året.Foto: Foto: Daniel Sahlberg / TV3 / Foto: Daniel Sahlberg / TV3
Elena Belle anser sig ha straffats mer av sitt förflutna än vissa andra tv-profiler. Foto: Foto: Daniel Sahlberg / TV3 / Foto: Daniel Sahlberg / TV3
Elena Belle slog igenom i ”Paradise hotel” som spelades in för 15 år sedan.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Gunilla Persson, Maria Montazami, Åsa Vesterlund, Siv Cotton och Elena Belle är med i höstens ”Svenska Hollywoodfruar” på TV3.Foto: DANIEL SAHLBERG / TV3

Efter att ha medverkat i ”Paradise Hotel” upplever Elena Belle att hon placerats i ett fack.

Nu har den TV3-aktuella Hollywoodfrun tröttat på att inte få samma chans som andra kvinnor – och menar att hon behandlas orättvist.

Elena Belle, 34, tidigare Natacha Peyre, upplever att hon inte har fått samma chans som andra kvinnor att ändras efter sin dokusåpa-medverkan. 

I sociala medier skrev Elena Belle nyligen om livet efter sin medverkan i skandalsåpan ”Paradise Hotel” 2005

På Instagram skriver hon hur profiler som exempelvis Carolina Gynning och Isabel Adrian har en liknande historia, men ändå fått en andra chans. 

– Jag tycker att jag blir mer stämplad än andra som gjort exakt samma vilket inte är okej. Man ska inte behöva klä sig strikt för att inte bli dömd. Vi pratar om något jag gjorde för 15 år sedan.

I höst syns Elena Belle för fjärde året i TV3:s succéserie ”Svenska Hollywoodfruar”. I årets säsong medverkar också Gunilla Persson, Maria Montazami, Åsa Vesterlund och Siv Cotton.

Elena Belle om storbråket med Anna Anka

Förra året hamnade Elena Belle i storbråk med en stridslysten Anna Anka. Men om hon hade trott att det skulle bli konfliktfritt det här året, så hade hon fel.

– Jag är väldigt besviken på Maria denna säsong. Vad det är får ni se i programmet.

– Ni kan förvänta er massa roliga och tokiga saker vi gör, men också massa drama. vi umgås mycket mer tillsammans med andra fruar denna säsong. 

Hur är relationen till Anna Anka i dag?

– Jag har ingen relation alls till henne, vi har inte pratat. Det sista jag såg från henne var hennes fake-ursäkt i pressen. 

2017 blev Elena Belle och maken Michael Theanne, 44, föräldrar till dottern Luna, 1. Hollywoodfrun stormtrivs med familjelivet i Los Angeles – men berättar att de har förändringar på gång.

– Vi pratar om att byta stad och kanske flytta till Miami i framtiden. Vi letar även efter ett sommarhus på Ibiza.

– Min dröm i framtiden är att ha ett litet medical spa där det görs behandlingar, men vi får se. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.