Doug Hutchison, 51, känd från filmerna "Den gröna milen", "Arkiv X" och "Lost", gifte sig den 20 maj med countrysångerskan Courtney Stodden, 16. Foto: ALL OVER PRESS / STELLA PICTURES
Doug Hutchison, 51, känd från filmerna "Den gröna milen", "Arkiv X" och "Lost", gifte sig den 20 maj med countrysångerskan Courtney Stodden, 16. Foto: ALL OVER PRESS / STELLA PICTURES

Doug Hutchison, 51, gifter sig med 16-årig sångerska

Publicerad
Uppdaterad
"Den gröna milen"-skådisen Doug Hutchison, 51, har gift sig.
Bruden är 16-åriga popsångerskan Courtney Stodden, skriver E online.
Skådespelaren Doug Hutchison, 51, känd från filmerna "Den gröna milen", "Arkiv X" och "Lost", gifte sig den 20 maj med popsångerskan Courtney Stodden, 16.
Det nygifta paret har fått mycket uppmärksamhet på grund av den stora ålderskillnaden på 35 år och brudens unga ålder.
"Vi är medvetna om att den stora ålderskillnaden är extremt kontroversiell", hälsar paret genom sin representant till nyhetssajten E online.
"Men vi är mycket förälskade och vill förmedla att äkta kärlek är ålderslös."

Får stöd av föräldrarna

Bröllopet ägde rum i Las Vegas och enligt Radaronline.com har Hutchison fått båda föräldrarnas välsignelse inför bröllopet.
- Vi står helt och hållet bakom det här bröllopet, säger mamma Krista Stodden till nyhetssajten.
Courtneys pappa Alex Stodden, 47, håller med och säger att han inte kunde önska sig en bättre man till sin dotter.
- Doug är den trevligaste man jag någonsin har träffat i mitt liv, säger han.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag