Dolph Lundgren och flickvännen Jenny Sandersson har spenderat två veckor tillsammans med hans exfru Anette Qviberg i Marbella.
Dolph Lundgren och flickvännen Jenny Sandersson har spenderat två veckor tillsammans med hans exfru Anette Qviberg i Marbella.

Dolphs flickvän och exfru har slutit fred

Publicerad

Efter den dramatiska skilsmässan - nu har Dolph Lundgrens exfru Anette Qviberg och nya flickvännen Jenny Sandersson träffats och slutit fred.

"Det har varit lite av en utmaning", skriver Jenny på sin blogg.

Det har varit en omvälvande tid för såväl action­hjälten Dolph Lundgren, 55, som för exfrun Anette ­Qviberg, 48, och nya flickvännen Jenny Sandersson, 32.

Dolphs förhållande med 23 år yngre Jenny Sandersson blev offentligt i början på 2011 då det dök upp minst sagt kärvänliga bilder på dem tillsammans på en yacht, då han fortfarande var gift.

Bygger relation

Tidigare har Dolph berättat om den tuffa skilsmässan i TV4:s "Berg flyttar in":

- Man tar ju stryk psykiskt. Man tror att man är tuff men det är det värsta man kan vara med om.

Nu har trion tagit ett steg mot att bygga en fungerande relation. På sin blogg berättar Jenny att de spenderat två veckor i Dolphs gamla hus i Marbella, där exfrun bor kvar med sina och Dolphs gemensamma döttrar Ida, 16, och Greta, 11.

"Det har varit bra att vara i min kära sambos gamla liv och träffat både exfru och gamla bekanta till honom. Det känns som om cirkeln är sluten på nått sätt", skriver hon.

Flyttar österut

Men hon medger också att det varit påfrestande:

"Jag har väl inte kunnat vara mig själv riktigt med allt runtomkring, så det har varit lite av en utmaning."

Just nu planerar paret för att flytta. Los Angeles-villan ska bytas ut mot ett nytt boende i North Carolina. Och de är förväntansfulla.

"North Carolina ar nog lite mer 'laid back' och sen ligger det bra nära New York City! Där jag tänkt skaffa en lägenhet", bloggar Jenny.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag