Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Dolphs flickvän och exfru har slutit fred

Dolph Lundgren och flickvännen Jenny Sandersson har spenderat två veckor tillsammans med hans exfru Anette Qviberg i Marbella.

Efter den dramatiska skilsmässan - nu har Dolph Lundgrens exfru Anette Qviberg och nya flickvännen Jenny Sandersson träffats och slutit fred.

"Det har varit lite av en utmaning", skriver Jenny på sin blogg.

Det har varit en omvälvande tid för såväl action­hjälten Dolph Lundgren, 55, som för exfrun Anette ­Qviberg, 48, och nya flickvännen Jenny Sandersson, 32.

Dolphs förhållande med 23 år yngre Jenny Sandersson blev offentligt i början på 2011 då det dök upp minst sagt kärvänliga bilder på dem tillsammans på en yacht, då han fortfarande var gift.

Bygger relation

Tidigare har Dolph berättat om den tuffa skilsmässan i TV4:s "Berg flyttar in":

- Man tar ju stryk psykiskt. Man tror att man är tuff men det är det värsta man kan vara med om.

Nu har trion tagit ett steg mot att bygga en fungerande relation. På sin blogg berättar Jenny att de spenderat två veckor i Dolphs gamla hus i Marbella, där exfrun bor kvar med sina och Dolphs gemensamma döttrar Ida, 16, och Greta, 11.

"Det har varit bra att vara i min kära sambos gamla liv och träffat både exfru och gamla bekanta till honom. Det känns som om cirkeln är sluten på nått sätt", skriver hon.

Flyttar österut

Men hon medger också att det varit påfrestande:

"Jag har väl inte kunnat vara mig själv riktigt med allt runtomkring, så det har varit lite av en utmaning."

Just nu planerar paret för att flytta. Los Angeles-villan ska bytas ut mot ett nytt boende i North Carolina. Och de är förväntansfulla.

"North Carolina ar nog lite mer 'laid back' och sen ligger det bra nära New York City! Där jag tänkt skaffa en lägenhet", bloggar Jenny.