Aptit för kärlek. Paret Dolph Lundgren och ­Jenny Sandersson på en uteservering i Paris. Foto: STELLA PICTURES
Aptit för kärlek. Paret Dolph Lundgren och ­Jenny Sandersson på en uteservering i Paris. Foto: STELLA PICTURES

Dolph Lundgrens heta resa med nya kärleken

Publicerad

Här - på en uteservering i Paris - visar Dolph Lundgren och Jenny Sandersson öppet sin kärlek.

Paret träffades i höstas strax efter Dolphs skilsmässa från exfrun Anette Qviberg och bor tillsammans i Los Angeles.

Det var i förra veckan som skådespelaren Dolph Lundgren, 54, och flickvännen Jenny Sandersson, 31, besökte den franska huvudstaden. På bilder från semestern syns paret på olika uteserveringar och med shoppingpåsar i händerna längs Paris soliga gator.

I samband med skilsmässan från exfrun Anette Qviberg förra hösten flyttade Dolph Lundgren från sina två döttrar i Spanien till den 23 år yngre nya kärleken i USA.

- Det är rätt brutalt alltså. Greta är ju bara tio år, att inte se sin pappa på så länge är ju fruktansvärt, har Dolph Lundgren sagt i en tidigare intervju med tidningen Café.

Dolph Lundgren och smyckesdesignern Anette Qviberg var gifta i 17 år.

Nya flickvännen Jenny Sandersson jobbar som karatelärare - vilket passar Dolph Lundgren som är tidigare svensk mästare i sporten. I intervjun med Café säger Jenny Sandersson om sin relation med skådespelaren:

- Att leva med Dolph blir aldrig tråkigt. Jag dras till hans livsglädje och aptit på livet.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag