Foto: Evan Agostini
 Foto: Evan Agostini

Demi Moore skiljer sig från Ashton Kutcher

Publicerad
Uppdaterad
Demi Moore och Ashton Kutcher skiljer sig efter den uppmärksammade otrohetsaffären.
- Det är med tungt hjärta jag har beslutat att avsluta äktenskapet efter sex år, säger Moore till AP på torsdagskvällen.
Hollywoodparet Demi Moore, 49, och Ashton Kutcher, 33, bekräftar nu att deras äktenskap är över.
De gifte sig 2005 i ett uppmärksammat bröllop men den senaste tiden har paret mest blivit omskrivna på grund av otrohetsrykten kring Kutcher.
- Det är med stor sorg och ett tungt hjärta som jag har beslutat att avsluta äktenskapet med Ashton efter sex år. Som kvinna, mamma och fru är vissa värden och löften heliga, och det är i den andan som jag har bestämt mig för att gå vidare med mitt liv, säger Moore till AP.

"Svår tid"

Innan giftermålet med Kutcher var Moore gift med skådespelaren Bruce Willis som hon har tre barn tillsammans med.
- Det här är en svår tid för min familj så jag ber om samma medkänsla och respekt för privatlivet som ni skulle ge till vem som helst i samma situation, säger Moore.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag