Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Därför skiljer sig Fredrik Lindström

Fredrik och hustrun Ok-Sun ger upp äktenskapet. Foto: David Sica

"På spåret"-profilen Fredrik Lindström skiljer sig.

Efter en tid av problem med att kombinera familjelivet med arbetet separerar nu tv-stjärnan från sin hustru.

- Det stämmer. Vi har lämnat in en gemensam ansökan om det, säger Ok-Sun Fors Lindström till EXTRA.

Fredrik Lindström, 48, är just nu en av Sveriges mest populära tv-personligheter. Som domare i SVT:s "På spåret" har han blivit ett självklart ansikte på fredagskvällarna för miljoner tittare.

Men framgångarna i tv-rutan speglar dessvärre inte tv-profilens kärleksliv. För i samband med att säsongens sista avsnitt av "På spåret" sändes i förra veckan, kom det in en ansökan till Stockholms tingsrätt om att Fredrik och hustrun Ok-Sun Fors Lindström, 39, vill skiljas.

Är helt överens

Paret är överens om att separera från varandra. När Extra pratar med hustrun är hon fåordig.

- Det stämmer. Vi har lämnat in en gemensam ansökan om det, säger Ok-Sun Fors Lindström till Extra.

Makarna har varit gifta i sju år men träffades redan 2002 efter att Fredrik levt ett liv som ungkarl under större delen av 90-talet. Tillsammans har de dottern Clara, 4.

Skilsmässan kommer inte som någon chock för de närmaste, då tv-stjärnan tidigare har pratat om svårigheterna med att kombinera sitt arbete med familjelivet.

"Blir speedad"

- Man blir speedad av att spela in program, det tar ett tag att varva ned. Dessutom är jag kvällsmänniska. Det funkar inte så bra i en småbarnsfamilj, men vi har lite olika dealar, min fru och jag, hon är mer morgonpigg, har Fredrik tidigare sagt till Dagens Nyheter.

Det här är andra gången som Fredrik Lindström skiljer sig. Redan på 80-talet gifte han sig med Lotten von Hofsten, 48, men paret separerade 1994. Tillsammans har de dottern Marta, 21.

Extra har utan framgång sökt Fredrik Lindström.