Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dannys uppvisning med nya tjejen – på öppen gata

Berättar om lördagens ”Så mycket bättre”.
Foto: /IBL / /IBL
Danny Sauedo kysser en av sina dansare på scen i ”The Run(a)way show”.Foto: MATS BÄCKER / 2ENTERTAIN 
Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Foto: /IBL / /IBL

Danny Saucedo visar sig tätt omslingrad med en okänd kvinna på Stockholms gator – och gör inget för att dölja känslorna.

När Aftonbladet frågar artisten om det medger han att uppgifterna stämmer, men är hemlighetsfull om vem den nya flamman är.

– Det är många som undrar och frågar, säger han. 

Efter sex år tog förhållandet mellan Danny Saucedo, 33, och artistkollegan Molly Sandén, 27, slut i mars. 

Danny Saucedo berättade kort därpå för Aftonbladet att hans inbox nästan exploderade av uppvaktning efter att uppbrottet blivit känt – och kön är ingen begränsning.

– Jag tycker om både pojkar och flickor. Jag tycker om alla människor, sa han.

I flera intervjuer har artisten hävdat att han inte har siktet inställt på en ny relation, utan i stället fokuserar på att ”vara kär i sig själv”.

Men enligt uppgifter till Expressen syntes Danny Saucedo tillsammans med en ny kvinna vid sin sida redan i våras – och de gjorde inget för att dölja sin kärvänlighet mot varandra.

Efter en tids spekulationer gick Danny Saucedo och Molly Sandén ut med att de brutit sin förlovning i mars.Foto: Stella Pictures

Dannys ord om nya relationen

Danny Saucedo är aktuell med sin show ”The Run(a)way show” på The Theatre i Göteborg. 

I samband med premiären konfronterades Saucedo av Aftonbladet, som menade att de hade uppgifter om att han nyligen setts hand i hand med en kvinna på Södermalm. 

– Jaså… jaha, kanske det kanske, svarar han till tidningen.

På frågan om ögonvittnet hade tagit fel, så svarade Danny Saucedo nej. Men han avböjde att utveckla svaret.

För Expressen berättar Danny Saucedo att man genom konserten kommer att få ta del av hans erfarenheter av det gånga året, och hur han ser på vart han står i dag.

– Jag vill få med en palett av alla känslor. Eftersom det är min föreställning vill jag redovisa hur jag har känt det senaste året, med allt vad det innebär. Det är många som undrar och frågar, säger han.

Om Danny Saucedos nya kärlek, eller vilka tankar han har om uppbrottet vill han dock inte svara på – även fast han lockar med att de som undrar kan komma att få ett svar.

– Showen är min enda ventil. Man kanske får svar om man kommer och ser den, säger han.

Efter att Danny spelat klart sin show i Göteborg kommer den att turnera landet runt under nästa år.

Danny Saucedo beskriver sin nya show som ett ”giftermål mellan fashion, som andas franska modehus blandat med min musik”.Foto: MATS BÄCKER / 2ENTERTAIN