Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

"Cruises och Holmes skilsmässa avgjord"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Under måndagskvällen släppte Tom Cruise och Katie Holmes ett gemensamt uttalande, där de berättade att de inför den kommande vårdnadstvisten ska komma överens om vad som är bäst för Suri.

Skilsmässan mellan Tom Cruise och Katie Holmes är avgjord, skriver TMZ.

Detta samtidigt som forna skådespelarparet gick ut med ett uttalande till omvärlden:

– Vi är helt engagerade att jobba tillsammans som föräldrar för att komma överens om vad som är bäst för Suri, skriver paret.

Nu har Cruise och Holmes kommit överrens om hur skilsmässan ska se ut, rapporterar både TMZ och People.com.

– Det här målet är avgjort och avtalet är underskrivet. Vi är glada för  Katies och hennes familjs skull, säger Katie Holmes advokat Jonathan  Wolfte till TMZ.

Strax efter att Katies advokater bekräftade nyheten gjorde Toms ombud samma sak:

– Det har avjorts med ett underskrivet avtal. Tom är nöjd att vi kom hit, och det är jag också, säger Cruises advokat Bert Fields till TMZ.

Släppte uttalande

Några närmare detaljer kring vad Cruise och Holmes kommit överens om är inte känt än. Mer än att i centrum för förhandlingarna står inte Tom Cruises förmögenhet på två miljarder kronor. Utan vårdnaden om dottern Suri.

Både Katie och Tom har under tvisten haft fokus på dottern, berättar paret i ett gemensamt uttalande från tidigare under måndagen.

– Vi är helt engagerade att jobba tillsammans som föräldrar för att komma överens om vad som är bäst för Suri, skriver paret enligt både TMZ och Perez Hilton.

Lovar respektera varandra

Cruises och Holmes uttalande går i linje med uppgifter från i går om att Tom Cruise är redo att ge efter för Katies krav på underhåll för Suri, om han med jämna mellanrum får träffa dottern.

I samma gemensamma uttalande från måndagskvällen berättar Cruise och Holmes att de inte känner någon avsky inför den andre och att de fortfarande respekterar varanrda.

– Vi vill hålla allt som berör vår familj privat, och uttrycka vår respekt för varandras engagemang och åsikter, och stödja varandra i våra roller som föräldrar, skriver de.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.