Chippen och Oksana har gift sig i Las Vegas. Foto: Privat
Chippen och Oksana har gift sig i Las Vegas. Foto: Privat

Chippen Wilhelmsson och Oksana Andersson gifta i Las Vegas

Publicerad
Uppdaterad
Chippen Wilhelmsson, 30, och Oksana Andersson, 25, är gifta. Det lyckliga paret är nu tillbaka i Sverige efter kärlekssemestern i Las Vegas.
- Vi har gift oss och vi är superlyckliga, berättar Oksana Andersson för Expressen.
Expressen har tidigare berättat om landslagsstjärnan Christian "Chippen" Wilhelmssons och modellen Oksana Anderssons planer på att gifta sig i Las Vegas.
- Jag kan inte prata nu. Vi är på väg till Las Vegas med vänner och familj. Jag har inga fler kommentarer, sa Oksana då.

"Är superlyckliga"

Tillsammans med nära och kära har de haft ett par sköna dagar i den amerikanska staden.
- Nu är vi tillbaka i Sverige. Vi har gift oss, säger Oksana Andersson till Expressen.
Chippen, som nyligen valdes till den saudiarabiska ligans mest värdefulle spelare, kan nu skatta sig lycklig även som äkta make.
- Vi är superlyckliga, säger Oksana Andersson.
- Det var en underbar resa. Men våra liv förändras inte så mycket, mer än att jag får heta Wilhelmsson nu.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag