Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Chippen och Oksana på kärlekssemester

Fotbolls EM är över - i alla fall för Sverige. Nu passar landslagsmittfältaren Christian "Chippen" Wilhelmsson, 28, på att njuta av solen i Miami Beach - under en kärlekssemester med flickvännen Oksana Andersson, 23. Foto: Scanpix
Fotbolls EM är över - i alla fall för Sverige. Nu passar landslagsmittfältaren Christian "Chippen" Wilhelmsson, 28, på att njuta av solen i Miami - under en kärlekssemester med flickvännen Oksana Andersson, 23.
Det blev ingen fotbollssommar för svenskarna i år. Sverige förlorade mot Ryssland i den avgörande Grupp D-matchen - och Sverige var ute ur EM 2008. Efter förlusten tröstar sig mittfältaren Christian "Chippen" Wilhelmsson på stränderna i USA - med flickvännen Oksana Andersson. Och att döma av bilderna från parets kärleksresa i Miami har "Chippen" återhämtat sig bra.

Strålar

Paret ser ut att njuta av varandras sällskap och Oksana, som inte fick träffa sin sambo så mycket under EM, strålar av lycka. I en tidigare intervju med tidningen Veckorevyn har Oksana berättat om de uppoffringar hon tvingats göra.
– Att leva med en fotbollsstjärna innebär att anpassa livet efter hans jobb. Vi äter, sover och lever efter fotbollen. Och flyttar ofta. Det är jobbigt eftersom man ständigt måste skaffa nya vänner, bostad och jobb, säger hon till tidningen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!