Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Charlotte Perrelli bryter tystnaden om skilsmässan

Charlotte Perrelli bryter tystnaden om skilsmässan med Nicola Perrelli.
Foto: YLWA YNGVESSON

Eurovision, otrohet, skilsmässa och kollaps. 2008 var ett turbulent år för Charlotte Perrelli. I dag har hon lärt sig att lyssna på sin kropp, men lita på en man vet hon inte när hon kommer att göra igen. 

- Det är smärtsamt att upptäcka att den man levt med i fjorton år är en annan än den man trodde, säger hon till MåBra.

Eurovision Song Contest är inte en lek för någon. För Charlotte Perrelli 2008 var det tuffare än för de flesta. Med fyra timmars sömn per natt ihop med att hon kommit på sin man, Nicola, med att vara otrogen och bestämt sig för att skiljas är det ett under att hon klarade av att framföra sitt bidrag.

 - Jag kommer ihåg att jag spydde på hotellrummet, och sedan gick jag ner till presskonferensen och log, säger hon till MåBra. 

Svimmade på stan

 Att besluta sig för skilsmässa var för Charlotte ett stort misslyckande. Men Nicola hade bakom hennes rygg varit otrogen med en annan kvinna.  Vilket både han och kvinnan berättat om i media.

 - Vi har bestämt att inte prata om skilsmässan utåt, för att skydda barnen, men jag kan säga att det är väldigt smärtsamt att upptäcka att den man levt med i fjorton år, som man tror att man delar samma mål och drömmar med, är en annan än den man trodde.

 Men så en dag kom smällen, efter en långvarig huvudvärk svimmade hon en dag av på stan.

 En annan dag kunde hon inte öppna ögonen och fick åka ambulans till sjukhuset. Diagnos hjärnhinneinflammation.

 Charlotte som är uppfostrad att alltid klara av allt själv har i dag lärt sig att säga nej och lyssna till sin kropp. Hon mår bra men saknar någon att "dela upplevelser med".

 -  Jag hade en period när jag kände att det nog skulle bli svårt att kunna lita på en man igen. Men nu börjar jag se att de flesta män ändå vill ha ett kärleksfullt och ärligt förhållande, precis som jag. Så jag tror att jag kommer att kunna känna förtroende igen, även om jag förstås aldrig vet hur jag kommer att reagera förrän jag är där.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.