Charlie Sheens tv-serie ställs in

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Charlie Sheen med sin nya flickvän.
Foto: Gsi / Barcroft Media

Inspelningen av den populära komediserien "Två och en halv män" ställs in efter Charlie Sheens knarkskandaler. 

Nu slår stjärnan tillbaka i ett öppet brev till seriens producent som TMZ publicerat. 

"Den lilla masken kan inte hantera min kraft och kan inte hantera sanningen", skriver Sheen om producenten Chuck Lorre.

Efter de många fylle- och knarkskandalerna kring skådespelaren Charlie Sheen ställs nu den fortsatta produktionen av "Två och en halv män" in.

 "På grund av Charlie Sheens uttalanden, uppförande och tillstånd har CBS and Warner Bros. Television bestämt att inte fortsätta produktionen av 'Två och en halv män' för resten av säsongen", skriver tv-kanalen i ett pressmeddelande enligt RadarOnline. 

Går till motattack

 Charlie Sheen går nu till motattack mot seriens producent, Chuck Lore, som också ligger bakom succéer som "The big bang theory" och "Dharma & Greg".

 "Jag önskar honom enbart smärta", skriver skandalstjärnan som också vädjar till sina fans att stötta honom: "Jag uppmanar mina vackra och lojala fans, som har tagit till sig programmet i nästan ett decennium, att vandra sida vid sida med mig när vi marscherar upp för trapporna för att sätta denna samvetslösa felaktighet till rätta", skriver Sheen i sitt öppna brev till TMZ.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.