Nu lovar skådespelaren Charlie Sheen att berätta allt om den senaste tidens händelser. Foto: STELLA PICTURES
Nu lovar skådespelaren Charlie Sheen att berätta allt om den senaste tidens händelser. Foto: STELLA PICTURES

Charlie Sheen: "Jag är underbetald"

Publicerad
Uppdaterad
Charlie Sheen säger att han är underbetald.
Om det ska bli en fortsättning på den för tillfället inställda tv-serien "Två och en halv män" kräver stjärnan en löneökning på ungefär 8 miljoner kronor.
- Självklart, se vilken sits de har satt mig i, säger stjärnan i NBC's "Today".
I förra veckan ställdes hela säsongen av tv-serien ”Två och en halv män” in. Nu lovar skådespelaren Charlie Sheen att berätta allt om den senaste tidens händelser.
- Det finns felaktigheter som måste rättas till. Det finns berättelser att berätta, som folk behöver få höra min version av, säger stjärnan i en intervju med ABC News.
Och stjärnan har mer att berätta.
- Jag går på en drog, den heter Charlie Sheen, säger stjärnan i intervjun.

Vill ha mer betalt

Den skandalomsusade skådespelaren har också lovat att det kommer bli en nionde säsong av ”Två och en halv män”.
- Självklart och den kommer att bli lysande. Eftersom vi kommer att göra den annorlunda, säger han i en intervju med Radaronline.
Men för att fortsättningen ska bli verklighet vill Sheen ha en rejäl lönehöjning.
När tv-kanalen NBC pratar med Sheen säger han att vill ha runt 20 miljoner kronor för att fortsätta i programmet.
- Jag är underbetald just nu. Se vilka summor de tjänar, säger han.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag