Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Charlie Sheen förlorar vårdnaden om sina två barn

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Skådisen Charlie Sheen har betett sig underligt sedan hans otrohet mot sin nuvarande fru avslöjades.
Foto: Gsi / Barcroft Media

Prostitution, otrohet och droger. Charlie Sheens problem har fått exfrun Denise Richards att se rött. Nu har hon beviljats ensam vårdnad om parets två gemensamma barn.

Enligt källor till TMZ har både Charlie Sheen, 44, och Denise Richards, 39, skrivit på papperen som ger Denise full vårdnad över Sam, 6, och Lola, 4, som de har tillsammans. 

 Efter senare tids svåra äktenskapsproblem och rehabrundor har hon satt ned foten och Sheen ska inte ha sagt emot. Paret hade tidigare gemensam vårdnad. 

 "2 1/2 män"-stjärnan har minst sagt betet sig underligt på sistone. Efter att otrohetsaffären med den prostituerade kvinnan Angelina Tracy avslöjades rakade han håret och många av hans vänner är oroliga över att han återfallit i sitt drogberoende. 

Ingen skilsmässa

 Hustrun Brooke Mueller, 32, har nu flyttat ut ur hemmet och dragit till trendiga Cos Feliz i Los Angeles där hon skaffat hus. Parets gemensamma presspersoner förnekar dock att en skilsmässa är på gång.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.